Kadonnut Paula Leino-Mäkilä liikkui sinisellä Peugeot-henkilöautolla - Satakunta - Satakunnan Kansa

Harjavallassa kadonnut Paula vietiin kotiin lauantaina 7. joulukuuta: ”Häntä ei ole nähty sen koommin” – henkirikosta tutkiva krp jäljittää nyt tämän auton liikkeitä

Kadonnut Paula Leino-Mäkilä liikkui tällä autolla.

18.2.2020 9:50 | Päivitetty 18.2.2020 10:56

Harjavalta

Keskusrikospoliisi pyytää kansalaisilta apua Harjavallassa joulukuussa kadonneen 59-vuotiaan Paula Kaarina Leino-Mäkilän löytämiseksi. Satakunnan Kansa uutisoi maanantaina ensimmäisenä mediana, että keskusrikospoliisi on alkanut tutkia Leino-Mäkilän katoamista henkirikoksena.

Leino-Mäkilä on viimeksi nähty varmuudella 7. joulukuuta, kun hänen perheenjäsenensä vei naisen kotiinsa, Harjavallan Vinnarissa sijaitsevaan rivitaloon osoitteeseen Elokatu 12.

– Paulaa ei ole nähty sen koommin, tapauksessa tutkinnanjohtajan sijaisena toimiva rikoskomisario Jarkko Toivonen sanoo.

Paula Leino-Mäkilällä on tummat puolipitkät hiukset.

Aiemmin poliisi on kertonut katoamisajaksi illan 9. joulukuuta ja 10. joulukuuta välisen ajan. Krp:n tiedote siis osaltaan laajentaa aikaikkunaa, jonka aikana Leino-Mäkilä on voinut kadota.

Leino-Mäkilällä on tummat puolipitkät hiukset. 160 senttimetriä pitkä tukevavartaloinen nainen liikkui vaivalloisesti, usein rollaattorin tukemana tai henkilöautollaan. Poliisi kaipaa nyt naisen tai henkilöauton liikkeistä tietoja joulukuun alkupäiviltä. Leino-Mäkilän auto on sininen Peugeot 307 Wagon, jonka rekisterinumero on TTF-446. Auton käyttöönottovuosi on 2003.

Havainnot kadonneesta voi ilmoittaa keskusrikospoliisin vihjenumeroon: +358 50 456 4903 tai lähettämään sähköpostitse vihjeet.lounais-suomi(a)poliisi.fi.

Leino-Mäkilä asui Elokadulla Harjavallan Vinnarin alueella.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: