Pelastuslaitos polttaa vanhoja rakennuksia Jämijärvellä - Satakunta - Satakunnan Kansa

Pelastuslaitos polttaa vanhoja rakennuksia Jämijärvellä keskiviikkona

Keskiviikon harjoitukseen osallistuu Satakunnan pelastuslaitoksen Kankaanpään paloaseman päätoimista henkilöstöä ja Jämijärven vpk.

2.3.2020 21:16

Jämijärvi

Satakunnan pelastuslaitos polttaa vanhoja rakennuksia Jämijärvellä keskiviikkona kello 9 alkaen. Rakennuksia poltetaan osoitteessa Tykkööntie 1083.

Polton yhteydessä rakennuksissa harjoitellaan pelastussukellusohjeen mukaisia lämpimiä savusukelluksia.

Liikenne pääsee kulkemaan valtatie 23:lla normaalisti harjoituksen ajan, mutta harjoituspaikan vieressä kulkevan Tykkööntien liikenne voi häiriintyä.

Poltettavat rakennukset sijaitsevat lähellä valtatie 23:a ja näkyvät hyvin lähialueille. Pelastuslaitokselta arvioidaankin, että ihmiset soittavat savuhavainnoista 112:een, vaikka sammutuskalusto on näkyvästi esillä ja harjoituksesta ilmoitetaan opasteilla Valtatie 23:lla ennen harjoituspaikkaa.

Rakennukset poltetaan loppuun, ja niistä nousee savua vielä torstainakin.

Harjoitukseen osallistuu Satakunnan pelastuslaitoksen Kankaanpään paloaseman päätoimista henkilöstöä ja Jämijärven vpk. Lisäksi paikalla on paloasemien kalustoa.

Harjoitus ei vaikuta paloasemien toimintaan.

Alue rauhoitetaan harjoitukselle. Pelastuslaitokselta neuvotaan yleisöä jättämään autonsa sellaiseen paikkaan, etteivät ne hankaloita valtatien liikennettä eivätkä harjoitusta.

Yleisö voi seurata harjoitusta Tykkööntien toiselta puolelta, esimerkiksi Suurimaan kaupan pihasta.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos