Huittisten uimahalli saa kävijöitä paikkakunnalta ja Sastamalasta jopa ruuhkaksi asti - Satakunta - Satakunnan Kansa

”Suhtaudumme positiivisesti siihen, että hallilla on käyttöä” – Huittisten uimahalli saa kävijöitä paikkakunnalta ja Sastamalasta jopa ruuhkaksi asti

26.3.2019 16:44

Huittinen

Huittisten uimahallin kävijämäärät ovat kasvaneet Sastamalan hallien sulkemisen jälkeen.

Huittisten uimahalli on nykyisin kovalla käytöllä. Uimahallin kävijämäärät ovat kasvaneet Sastamalan hallien sulkemisen jälkeen. Esimerkiksi Sastamalan koulujen uimavuorot ja halliuimakoulut järjestetään tätä nykyä Huittisten uimahallissa.

Huittisten nuoriso- ja liikuntatoimen johtaja Teuvo Munkki toteaa, että altaaseen on toistaiseksi mahduttu hyvin.

– Suhtaudumme positiivisesti siihen, että hallilla on käyttöä. Kävijämäärät ovat nyt sillä tasolla kuin olemme suunnitelleetkin.

Munkki kertoo huomanneensa, että myös paikalliset ovat löytäneet hallin yhä enenevissä määrin.

Sastamalan Kiikan halli suljettiin jo viime vuonna lopullisesti muun muassa sisäilmaongelmien takia. Keikyän hallissa taas todettiin isoja ongelmia rakenteissa, eikä sen korjaamisesta ole vielä tehty päätöstä. Edessä olisi suuri remontti tai sulkeminen lopullisesti. Sastamala onkin neuvottelemassa hallivuoroja Huittisista myös ensi syksylle.

– Meidät on onneksi otettu avosylin vastaan, kertoo Sastamalan liikuntapalvelupäällikkö Jari Aho.

Huittisisissa on tullut palautetta myös uimahallin ruuhkaisesta parkkipaikasta.

– Esimerkiksi Tahto-areenan pelien aikaan parkkipaikalla voi toki olla ruuhkaa, mutta muuten pitäisi mahtua, jos ei ihan oven eteen autoa ole tarve saada, Munkki sanoo.

Lisäksi Lauttakylän koulun väistörakennus tuo uimahallin läheisyyteen autoja. Paikoitustilanteeseen tullee helpotusta ensi syksynä, sillä uimahallin läheltä puretun Huhkolinnan paikalle on suunniteltu parkkipaikkoja.

Huittisisissa on tullut palautetta myös uimahallin ruuhkaisesta parkkipaikasta.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut