Jesse ja Jami Hietikko aloittivat koulun vuotta ikätovereitaan myöhemmin – Eskarin tuplaus voisi säästää lapset kiusaamiselta, mutta harva perhe käyttää mahdollisuutta

Alkuvuoden lapset pärjäävät loppuvuodesta syntyneitä paremmin koulussa ja urheilussa. Loppuvuodesta syntyneet lapset taas ovat useammin koulukiusattuja. Tokaluokkalaiset Jesse ja Jami Hietikko syntyivät keskosina kaksi päivää ennen joulua. He aloittivat koulun vuotta ikätovereitaan myöhemmin, jotta saisivat aikaa kasvaa rauhassa.

Tokaluokkalaiset Jesse (vas.) ja Jami Hietikko ovat tiivis kaksikko, vaikka he ovatkin koulussa eri luokilla. Pojilla on myös omat kaverinsa ja kiinnostuksen kohteensa, samoin kuin vahvuutensa ja heikkoutensa.

12.9.2020 8:23

Pori

Piti tulla alkuvuoden lapset, mutta tulikin joululahjalapset. Näin muistelevat Susanna ja Marko Hietikko vanhemmuutensa ensimetrejä liki yhdeksän vuotta sitten.

Perheen esikoispoikien Jessen ja Jamin laskettu aika oli 20. tammikuuta, mutta he syntyivät kuukauden etuajassa, kaksi päivää ennen joulua. Äidin raskausmyrkytyksen vuoksi suunnitellulla sektiolla syntyneet identtiset kaksoset olivat hyväkuntoisia, mutta joutuivat silti ensin teho-osastolle ja saivat nenämahaletkut. Pojat olivat kovin pieniä, painoivat vain 2 300 ja 2 420 grammaa.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan
Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion uusimmat

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut