Fysios ostaa Auronin, mukana Satakunnan seitsemän pistettä - Satakunta - Satakunnan Kansa

Fysios ostaa Auronin – Satakunnasta ei yhtiöitä kaupan kohteena

28.10. 10:34 | Päivitetty 29.10. 10:21

Suomen suurin fysioterapiayritys Fysios ostaa Auronin. Jatkossa Fysios toimii 53 paikkakunnalla yli 100:ssa toimipisteessä. Kokonaisuudessaan yhtiön liikevaihto on vuositasolla noin 50 miljoonaa euroa.

Satakunnassa Auronilla on useita yhteistyökumppaneita, jotka kuitenkaan eivät ole Auroniin kuuluvia, vaan itsenäisiä yrityksiä, jotka eivät ole kuuluneet tehtyyn yrityskauppaan.

Esimerkiksi JokiFysio Oy ja sen alla toimineet 100Syke ja JokiFysio ovat olleet Auronin yhteistyökumppaneita, mutta täysin itsenäisiä yrityksiä. Ne on keväällä myyty Verve Terapialle.

Niin ikään Fysioksen ja Auronin väliseen kauppaan eivät ole kuuluneet Fysio Siru, tmi Hannu Lehtimäki, Kokemäen Fysioterapia ja Kuntosali Oy, Merifysio ja Fysikaalinen Hoitolaitos Friski Oy.

Fysios on valtakunnallinen fysioterapiaketju, johon kuuluu nykyisellään yli 90 toimipistettä yli 51 paikkakunnalla ja se työllistää yli 700 ammattilaista. Auronilla on tällä hetkellä 17 omaa toimipistettä ja lisäksi Auron-ketjuun kuuluu yli 170 yhteistyökumppania ympäri Suomen.

Artikkelia korjattu 29.10.2020 kello 10.21

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?