Hanna vetää Vermon ravikoulua – Julkkismiehet jäävät kakkoseksi komean siitosorin rinnalla: ”Pelkäsin, että pyörryn ja minulta menee jalat alta” - Satakunta - Satakunnan Kansa

Julkkismiehet jäävät kakkoseksi komean siitosorin rinnalla: ”Pelkäsin, että pyörryn ja minulta menee jalat alta” – Kankaanpää-taustainen Hanna Lepistö vetää Vermon ravikoulua

Kun työmaa on Vermon ravikoulussa ja omassa tallissa on valmennettavana neljä hevosta, ei arkeen hevosten lisäksi paljon muuta mahdu.

Hevoset veivät Hanna Lepistön sydämen jo lapsena. Hannan vierellä poseeraa ranskalainen siitosori nimeltään Dollar Macker.

26.10.2019 21:00

Kankaanpäässä hevoshullun lapsuuden viettänyt Hanna Lepistö toimii nykyään Vermon ravikoulun vetäjänä. Hän on saanut rakkaasta harrastuksestaan itselleen ammatin.

– Meillä oli kotona koiria, kissoja ja sikoja. Siellä syntyi rakkaus eläimiin. Naapurissa Erkki Kujansuu kasvatti ravihevosia. Hän oli tosi reilu ja antoi meidän tehdä talleilla kaikkea. Saimme myös ratsastaa hevosilla, Lepistö muistelee.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: