Porin lentoliikenne: Lentohullu Petteri Räisänen ensimmäiselle lennolle - Satakunta - Satakunnan Kansa

Lentohullu savolainen korkkasi Porin lennot – Petteri Räisänen lensi 256 lentoa viime vuonna, joten yli vuoden tauon jälkeen avattu Porin lentoreitti oli pakollinen juttu

Pääkaupunkiseudulla nykyään asuva Petteri Räisänen matkustaa huomenna Berliiniin, lauantaina Liettuan Kaunasiin, sunnuntaina Puolan Krakovaan, maanantaina Itävallan Wieniin ja tiistaina Saksan kautta kotiin. Torstaina hän lähti ilmaan Porista.

Petteri Räisänen odotteli aamukuudelta lähtevää lentoa Porin lentokentällä. Porin lentokentän sijainti on kotimaisista kentistä ylivertainen, koska se on lähellä kaupungin keskustaa. Vähän samaa fiilistä on hänen mukaansa Maarianhaminassa.

1.8.2019 7:30

Pori

Karhu Aeron ensimmäistä matkustajalentoa Porista Helsinkiin odottaa varhain aamulla kuusi ihmistä. Mukana ovat kansanedustaja Petri Huru (ps.) ja yksi porilainen taiteilija. Kukaan ei vaikuta varsinaiselta bisnesmatkustajalta.

Katse kiinnittyy parrakkaaseen lierihattuiseen herraan, joka istuu odotusaulassa virttyneine ja paljon nähneine lentokasseineen itsekseen myhäillen.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: