Satakunnan Kansan parhaat visat 2019 - Satakunta - Satakunnan Kansa

Nämä Satakunnan Kansan visat on tehty kymmeniä tuhansia kertoja – Kokosimme parhaat yhteen kesäpäivien iloksi

Tekemistä kesäpäiviin: Kokosimme suosituimmat visamme yhteen sähkeeseen.

23.7.2019 12:49 | Päivitetty 25.7.2019 7:47

Satakunnan Kansan nettivisat ovat parhaimmillaan keränneet kymmeniä tuhansia lukijoita testaamaan osaamistaan. Kokosimme suosituimpia visojamme yhteen kesäpäivien iloksi.

– Itsensä haastaminen on aina yhtä hauskaa. Parhaita visoja yhdistää se, että aihepiiri on kiinnostava ja kysymyksiä läpikäymällä saa asiasta usein myös uutta tietoa. Mukana saa olla myös huumoria, arvioi verkkosisältöjen suosiota tarkasti seuraava toimittaja Piia Koskiahde.

Esimerkki tällaisesta visasta on esimerkiksi viime sunnuntaina julkaistu visa, joka haastoi lukijoita testaamaan Satakunta-tuntemustaan.

Testaa tästä, tunnetko Satakunnan kuin omat taskusi:

”Toi o ainaki Ulvilas, vai olik se Nakkilas?” Testaa tunnetko Satakuntaa – ja kehu kavereillekin, kuinka hyvin meni!

Alkuvuoden hitti oli testi automerkkien tuntemuksesta. Testi oli huippusuosittu, ja toisten mielestä vaikea, toisten taas liian helppo.

Tee autovisa tästä:

Sehän on selvä Bemari tai ehkä Volvo! – osallistu tähän autovisaan ja ylistä osaamistasi kavereillesi

Yksi kaikkien aikojen suosituimpia testejä on ollut porilaisuustesti, jota on päivitetty vuosien varrella. Tuorein päivitys on syksyltä 2018 Porin päivän alta.

Tästä porilaisuustestiin:

Porilaisuustestistä kasvoi jättimenestys: 25 000 lukijaa on jo mitannut porilaisuutensa määrän – vastaajia kymmenistä eri maista

Satakunnan Kansan susivisa taas on levinnyt laajalle koko maahan. Sen ovat julkaisseet myös Aamulehti ja Iltalehti. Visa tarjoaa tietoa siitä, miten erottaa suden muista koiraeläimistä.

Tee susivisa tästä:

Luuletko erottavasi suden koirasta kuin koirasta? Testaa osaamisesi kinkkisessä testissä

Porilaine-lehden visat ovat nekin keränneet paljon suosiota. Näissä kahdessa visassa testataan tekijän paikallistuntemusta:

Tunnetko kaupunginosat:

Luuletko tuntevasi Porin kaupunginosat kuin omat taskusi? Testaa tietämyksesi Porilaine-lehden kuvavisassa!

Tunnetko kadut:

Tunnetko Porin kadut ja kujat kuin huipputason taksikuski? Todista tietosi ja taitosi Porilaine-lehden hauskassa testissä!

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos