LähiTapiola Länsi-Suomi sai lopullisen hyväksynnän - Satakunta - Satakunnan Kansa

LähiTapioloiden yhdistyminen sai lopullisen sinetin – uuden yhtiön nimeksi tulee LähiTapiola Länsi-Suomi

Pasi Aakulan mielestä työympäristön vaihtaminen torjuu uupumusta. Hänellä itsellään on monipuolista työkokemusta Mynämäeltä, Turusta ja Helsingistä sekä nyt Porista. Aakula on Lähi-Tapiola Satakunnan toimitusjohtaja.

14.5.2020 10:31

Satakunta

Lännen ja Satakunnan LähiTapioloiden yhdistyminen sai lopullisen hyväksynnän keskiviikkona järjestetyssä yhtiökokouksessa. Samalla talousalueella toimivien yhtiöiden yhdistyminen tapahtuu ensi vuoden alusta.

Uuden yhtiön nimeksi tulee LähiTapiola Länsi-Suomi ja toimitusjohtajaksi Pasi Aakula. LähiTapiola Lännen nykyinen toimitusjohtaja Jussi Seppälä siirtyy uuden yhtiön talousjohtajaksi.

Sulautumista on valmisteltu koko alkuvuosi. Virallisesti yhtiö aloittaa toimintansa 1. tammikuuta 2021. Uudessa yhtiössä on asiakkaita yli 100 000 ja se työllistää noin 160 henkilöä.

– Asiakaskäyttäytymisen muutos haastaa myös meitä muuttumaan. Asiakkaamme ovat ottaneet sähköiset asiointikanavat etenkin nyt koronaepidemian aikana hyvin käyttöön ja tavoitteena on parantaa asiakaskokemusta edelleen, Jussi Seppälä kertoo tiedotteessa.

LähiTapiola Lännen ja LähiTapiola Satakunnan hallitukset allekirjoittivat sulautumissuunnitelman 28. tammikuuta. Eilen järjestetyissä yhtiökokouksissa sulautuminen hyväksyttiin lopullisesti. Molemmat yhtiöt palvelevat alueensa henkilö-, yritys- ja maatila-asiakkaita. Yhtiöiden juuret ulottuvat yli 130 vuoden taakse.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: