Sillan uusimistyöt katkaisevat liikenteen Nakkilassa Teiniläntiellä – valmista pitäisi olla maaliskuun lopulla - Satakunta - Satakunnan Kansa

Sillan uusimistyöt katkaisevat liikenteen Nakkilassa Teiniläntiellä – valmista pitäisi olla maaliskuun lopulla

15.3.2019 9:08

Nakkilassa Teiniläntiellä sijaitsevan Tattaraojan sillan korjaustyöt alkavat maanantaina.

Sillan korjaustyöt aloitetaan maanantaina 18. maaliskuuta aamulla, jolloin liikenne katkaistaan siltapaikalta. Sillan vanha puukansi puretaan ja tilalle rakennetaan uusi puukansi. Puukantta ei pystytä Ely-keskuksen tiedotteen mukaan uusimaan puoli siltaa kerrallaan, joten silta on suljettava liikenteeltä uusimisen ajaksi.

Kannen uusimistyön ajaksi Teiniläntien liikenne siltapaikalla joudutaan katkaisemaan ja ohjaamaan kiertotien kautta. Kiertotie on noin 3 kilometriä pitkä ja kulkee Tattarantien, Hormistontien ja valtatie 2 kautta. Kevyelle liikenteelle ei pystytä järjestämään kulkuyhteyttä siltapaikan ohi korjaustyön ajaksi.

Silta on suljettu liikenteeltä kahden viikon ajan ja se avataan liikenteelle jälleen perjantaina 29. maaliskuuta. Myöhemmin keväällä sillan päät tullaan vielä päällystämään uudelleen. Liikennemäärä sillalla on noin 500 ajoneuvoa vuorokaudessa.

Sillan huonokuntoinen puukansi uusitaan ja työt kestävät kaksi viikkoa. Pahoittelemme korjaustöiden aiheuttamia haittoja tielläliikkujille.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut