Yle: Porilainen perussuomalainen poliitikko käytti Ässä-logoa vaalimainoksessaan, liigajoukkueen toimitusjohtaja: "Ässät on ehdottomasti puolueeton toimija" - Satakunta - Satakunnan Kansa

Yle: Porilainen perussuomalainen poliitikko käytti Ässä-logoa vaalimainoksessaan, liigajoukkueen toimitusjohtaja: "Ässät on ehdottomasti puolueeton toimija"

Ässät ei ilahtunut, kun seuran tavaramerkki valjastettiin vaalimainontaan, kertoo Yle.

5.3.2019 14:16

Perussuomalaisten porilaisehdokas Petri Huru jakoi maanantai-iltana Facebookissa mainostaan, jossa hän kertoo arpovansa lippuja Ässien peliin porilaisen kaupan edustalla tiistaina. Mainoksessa komeilee isolla Ässien patalogo. Asiasta kertoi ensimmäisenä Yle Pori.

Ässien toimitusjohtaja Mikael Lehtinen ei tempauksesta ilahtunut. Ässien patalogo on Porin Ässät ry:n omaisuutta ja seuran oma tavaramerkki. Sitä ei saa käyttää ilman lupaa.

–Ässät on poliittisesti riippumaton ja puolueeton toimija. Emme tee yhteistyötä vaaleihin tai poliittiseen toimintaan liittyen kenenkään ehdokkaan tai yhdenkään puolueen kanssa. Pidämme tästä ehdottomasti kiinni, Lehtinen sanoo Ylelle.

Lue kokoYlen uutinen aiheesta täältä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: