Tapahtuuko Harjavallassa romanttinen kohtaaminen? – Nainen etsii lehti-ilmoituksella "jumalaista miestä Vammalasta", toivoo tapaavansa tämän V2-tanssilavalla - Satakunta - Satakunnan Kansa

Tapahtuuko Harjavallassa romanttinen kohtaaminen? – Nainen etsii lehti-ilmoituksella "jumalaista miestä Vammalasta", toivoo tapaavansa tämän V2-tanssilavalla

Tämä ilmoitus julkaistiin Tyrvään Sanomien painetussa lehdessä torstaina 21. helmikuuta ja on herättänyt sen jälkeen keskustelua ja arvuuttelua jumalaisen miehen henkilöllisyydestä.

23.2.2019 17:50 | Päivitetty 23.2.2019 22:03

Kuka on vammalalainen jumalainen mies, joka osaa tanssia ja oli Ikaalisissa marraskuussa 2014? Arvuuttelu tästä käynnistyi sosiaalisessa mediassa Sastamalan alueella torstaina. Keskustelun käynnisti Tyrvään Sanomissa 21. helmikuuta Kaikenlaista-osastolla julkaistu romanttinen ilmoitus.

Nimimerkki "Seuraava elämä on nyt" etsii ilmoituksessa Ikaalisissa marraskuussa vuonna 2014 tapaamaansa miestä. Ilmoitustekstissä nainen kertoo, että mies tanssitti hänet taivaisiin ja toivoo, että tämä tulisi tapaamaan häntä lauantaina 23. helmikuuta harjavaltalaiselle V2-tanssipaikalle. Muita tuntomerkkejä etsitystä miehestä ei ilmoituksessa ole.

Tyrvään Sanomat sai yhteyden ilmoituksen jättäneeseen naiseen. Asian arkaluontoisuuden vuoksi hän ei halua nimeään julkisuuteen, mutta suostuu kertomaan tapaamastaan miehestä enemmän.

Ennen kaikkea hän hakee miestä, joka jätti häneen pysyvän jäljen.

Hän muistaa miehen tanssitaidot edelleen, vaikka hetkestä on aikaa jo yli neljä vuotta.

–Tanssitettavana tunsin liiteleväni, eikä minun tarvinnut kuin seurata häntä. Tanssihuuma oli niin lamaannuttava, etten kysynyt edes hänen nimeään.

Onko jumalaisella miehellä muita tuntomerkkejä?

–Hän on tumma, noin 180 senttimetriä pitkä. Muuta kontaktia minulla ei mieheen ollut kuin tanssiote, joka oli vahva, luotettava ja hurmoksellinen.

Nainen kertoo etsineensä miestä ensitapaamisen jälkeenkin.

–Olen satunnaisesti käynyt Ikaalisissa ja muuallakin tanssimassa, toivoakseni törmääväni häneen. Se tunne, joka kohtaamisesta jäi, on tosiaan kantanut tänne asti, hän myöntää.

Tapaamisen viimeiset sanat olivat "nähdään seuraavassa elämässä". Se on nimimerkin mukaan nyt.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos