Nuorten ahdistelu netissä on jatkunut vuosia ja arkipäiväistynyt - Satakunta - Satakunnan Kansa

Nuorten ahdistelu netissä on jatkunut vuosia ja arkipäiväistynyt – "On tärkeää, että lapsi osaa ottaa viestit talteen vaikkapa kuvakaappauksella"

Alkuviikosta uutisoitiin, että koululaisten vanhempia on varoiteltu lapsille lähetetyistä seksuaalissävytteisistä viesteistä Porissa ja Säkylässä. Keski-ikäinen mies oli lähestynyt alaikäisiä poikia Fortnite-pelin kautta. Perjantaina poliisi ilmoitti pidättäneensä rikoksesta epäillyn.

19.2.2019 18:02 | Päivitetty 20.2.2019 9:09

Koululaisten vanhempia on varoiteltu lapsille lähetetyistä seksuaalissävytteisistä viesteistä Porissa ja Säkylässä. Keski-ikäinen mies on ilmeisesti lähestynyt alaikäisiä poikia Fortnite-pelin kautta.

–Lasten ja nuorten puhelimessa on jo vuosia keskusteltu sosiaalisessa mediassa ja netissä tapahtuvasta ahdistelusta. Hyvä, että näistä puhutaan yhä enemmän myös julkisuudessa. Vanhemmat heräävät, ja nuoret saavat toivottavasti lisää työkaluja käsitellä kokemuksiaan ja mallin kertoa niistä eteenpäin, pohtii nuorisotyön koordinaattori Tiia Rosnell Mannerheimin Lastensuojeluliiton Satakunnan piiristä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: