Miss Plus Size -finalistit poseeraavat aistikkaissa alusvaatteissa –Satakunnasta kisassa mukana panelialainen Laura Välimaa - Satakunta - Satakunnan Kansa

Miss Plus Size -finalistit poseeraavat aistikkaissa alusvaatteissa –Satakunnasta kisassa mukana panelialainen Laura Välimaa

Panelialainen Laura Välimaa kuvaa itseään iloiseksi, hymyileväksi ja helposti lähestyttäväksi.

1.3.2019 12:11 | Päivitetty 1.3.2019 19:19

Miss Plus Size 2019 -finalistit poseerasivat kameralle aistikkaissa alusvaatteissa Järvisydän-hotellissa.

Tänä vuonna tittelistä kilpailee jälleen kymmenen kaunotarta. Satakunnasta voitosta kisaa panelialainen Laura Välimaa. Satakunnan Kansan haastattelussa 16.2.2019 Välimaa kertoi haaveenaan päästä ammattikouluun opettajaksi eläintenhoitoalalle.

Miss Plus Size 2019 kruunataan Vanajanlinnassa perjantaina 22.3.2019

LAURA HEINOVAARA ”Olen 37-vuotias viestintäammattilainen, joka nauttii uusista kokemuksista ja itsensä ylittämisestä. Pyrin nauttimaan hetkestä ja tekemään parhaani kaikessa mihin ryhdyn. Minua on kuvailtu rohkeaksi, määrätietoiseksi, avoimeksi ja positiiviseksi. Ajattelen, että elämä on seikkailu, jonka vietäväksi pitää uskaltaa heittäytyä.”

MIINA VARJONEN ”Olen 22-vuotias määrätietoinen yrittäjä Nokialta. Haluan tuoda esille kurvikkaan naisvartalon, mikä ei mahdu tiettyyn muottiin. Nuoreen ikääni on paljon mahtunut erilaisia elämänkokemuksia ja kun puheeksi tulee kehopositiivisuus, tiedän mistä puhun. Haluan toimia roolimallina nuorille naisille ja toimia kurvikkuuden sanansaattajana.”

TUULIA KOVANEN ”Olen 36-vuotias, positiivinen ja iloinen, uusista asioista innostuva. Ammatiltani olen perhe- ja parisuhdeväkivallan ehkäisyn asiantuntija. Tykkään mökkeillä ja matkustella sekä tutustua uusiin paikkoihin. Auringonlaskut mökkilaiturilla ja uusien rantojen etsiminen ovat hyvää vastapainoa arjelle.”

ANNA SIVEN ”Olen 30-vuotias nainen Uudeltamaalta. Työkseni suunnittelen ja myyn talopaketteja. Luonteeltani olen sosiaalinen, iloinen ja energinen. Elämässäni olen kokenut hyvin paljon, minkä takia elän joka päivä kuin viimeistä. Tavoittelen unelmiani kunnianhimoisesti, kannustan myös läheisiäni tekemään saman.”

NIINA LUUKKONEN ”Ammatiltani olen keskusvastaava ja yrittäjä. Olen avoin ja määrätietoinen mimmi, jolta ei puutu pilkettä silmäkulmasta. Rakastan ihmisten kannustamista ja tarpeen tullen potkaisuja kohti unelmia.”

LEA MANSIKKAVIITA ”Työskentelen keittiövastaavana/kokkina ja myös vapaa-ajalla tykkään laittaa ruokaa, leipoa sekä järjestää illanistujaisia. Lähipiiristä löytyy paljon ihania nuoria naisenalkuja, joille haluan näyttää, että voit olla oman elämäsi missiprinsessa, olit sitten minkä kokoinen tai näköinen tahansa.”

ANU MOD ”Olen yrittäjä ja kotiäiti. Olen sosiaalinen ja rakastan tutustua uusiin ihmisiin ja kuulla elämän tarinoita. Haluan auttaa muita unelmoimaan ja uskomaan itseensä. Neljän lapsen äitinä hallitsen multitaskaamisen ja lapset ovat paljon mukana äidin touhuissa.”

RIINA KOSKINEN ”Olen tomera hoitsu pohjanmaalta. Työhistoriani on värikäs, olen ollut aiemmin muun muassa matkaoppaana sekä pin up -mallina. Monenlaisia kokemuksia on jo takana, mutta odotan uusia innolla. On hienoa, kun tietää, mitä haluaa ja mihin pyrkii elämässään.”

EVELIINA HEISKANEN ”Olen 26-vuotias yhdistelmäajoneuvonkuljettaja. Olen iloinen, avoin ja sosiaalinen ihminen. Tykkään erittäin paljon tutustua uusiin ihmisiin. Haluan levittää kehopositiivisuuden sanomaa some-kanavissani ja kertoa, että jokainen ihminen on kaunis omalla tavallaan.”

LAURA HEINOVAARA ”Olen 37-vuotias viestintäammattilainen, joka nauttii uusista kokemuksista ja itsensä ylittämisestä. Pyrin nauttimaan hetkestä ja tekemään parhaani kaikessa mihin ryhdyn. Minua on kuvailtu rohkeaksi, määrätietoiseksi, avoimeksi ja positiiviseksi. Ajattelen, että elämä on seikkailu, jonka vietäväksi pitää uskaltaa heittäytyä.”

LAURA VÄLIMAA. ”Olen 25-vuotias agrologi-opiskelija. Olen iloinen, hymyilevä ja helposti lähestyttävä. Koulun ohella teen töitä siivoojana ja lomittajana.”

Kuvaaja : Juho Tirkkonen

Alusvaatteet : Change

Meikki: Pretty by Flormar / Heidi Kamppi & Iia Salmi

Hiuspidennykset : Dreamhair

Magneettiripset: G Beuty Lab

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: