Kahden rekan ja henkilöauton kolarista selvittiin ilman loukkaantumisia Merikarvialla – raivaustyöt haittasivat liikennettä pari tuntia valtatie 8:lla - Satakunta - Satakunnan Kansa

Kahden rekan ja henkilöauton kolarista selvittiin ilman loukkaantumisia Merikarvialla – raivaustyöt haittasivat liikennettä pari tuntia valtatie 8:lla

3.2.2019 13:17 | Päivitetty 3.2.2019 21:07

Kuin ihmeen kaupalla kukaan ei loukkaantunut kahden rekan ja henkilöauton kolarissa valtatie 8:lla Merikievarin kohdalla Merikarvialla sunnuntaina iltapäivällä.

Onnettomuus sattui, kun pohjoisen suuntaan ajanut rekka hiljensi kääntyäkseen oikealle. Päivystävän palomestarin Tomi Anttilan mukaan takana ajanut henkilöauto ei ehtinyt hiljentää tarpeeksi ja törmäsi rekan takaosaan vasempaan reunaan.

Takaa tuli vielä toinen rekka, joka onnistui väistämään keskikaistalle jäänyttä henkilöautoa oikealle mutta törmäsi samalla kääntymässä olleeseen rekkaan.

–Tilanne olisi ollut todella vaarallinen, jos takaa tullut rekka ei olisi onnistunut väistämään henkilöautoa. Kaikki autoissa olleet tarkastettiin paikan päällä, mutta kukaan ei ollut saanut jatkohoitoa vaativia vammoja, Anttila kuvaili.

Etumainen rekka pääsi jatkamaan matkaansa, mutta henkilöauto ja toinen rekka siirrettiin sivuun odottamaan hinausautoa.

Satakunnan pelastuslaitos sai hälytyksen kolariin kello 13.07. Valtatie 8:n oli runsaan tunnin ajan kokonaan suljettu onnettomuuspaikan kohdalta, ja liikenne ohjattiin kiertotielle. Toinen ajokaista saatiin käyttöön noin kello 14.30 ja koko tie hieman kello 15:n jälkeen.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos