Porin Lyseon koulun rehtori varoitti vanhempia itsensäpaljastajasta koulun lähellä – lähistöllä monta muutakin koulua - Satakunta - Satakunnan Kansa

Porin Lyseon koulun rehtori varoitti vanhempia itsensäpaljastajasta koulun lähellä – lähistöllä monta muutakin koulua

30.1.2019 21:08

Porin Lyseon koulun oppilaiden vanhemmat saivat keskiviikkona pysäyttävän tiedotteen, jossa kerrottiin Annankadun ja Gallen-Kallelankadun kulmassa havaitusta itsensäpaljastajasta. Itsensäpaljastaja oli havaittu tiedotteen mukaan keskiviikkoaamuna kello 7.55.

Asiasta on tiedotteen mukaan ilmoitettu välittömästi poliisille ja koulutoimen johdolle, ja tarvittaviin toimenpiteisiin on ryhdytty.

–Jos vastaavaa toimintaa ilmenee tulevaisuudessa koulumme läheisyydessä, niin kävele ohi tilanteesta ja ilmoita siitä välittömästi koulun rehtorille tai suoraan poliisille, tiedotteessa ohjeistetaan.

Annankadun ja Gallen-Kallelankadun kulman läheisyydessä sijaitsee Lyseon koulun lisäksi lukio ja Kallelan erityiskoulu.

Vanhemmille lähetetyn tiedotteen allekirjoittajaksi on merkitty Lyseon koulun rehtorin sijainen, Pasi Savolainen. Satakunnan Kansan keskiviikkoiltana tavoittama Savolainen ei halunnut kommentoida asiaa lehdelle, sillä opetustoimen asioista tiedotusvastuussa on opetusyksikön päällikkö Taneli Tiirikainen. Satakunnan Kansa ei tavoittanut Tiirikaista keskiviikkona illalla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: