Supersuosittu Linda Liukas luennoi Porissa - Satakunta - Satakunnan Kansa

Supersuositun lasten ohjelmointikirjan luoja Linda Liukas luennoi Porissa

Linda Liukas puhui joulukuussa Slush-tapahtumassa. Talouslehti Forbes on huomioinut hänet ”Europe’s Top 50 Women in Tech” -listallaan.

24.1.2019 16:39 | Päivitetty 25.1.2019 13:12

Hurjaan maailmanmaineeseen noussut lastenkirjailija ja ohjelmoija Linda Liukas luennoi perjantaina Porissa Satakunnan Ammattikorkeakoulun kampuksella sekä suorassa lähetyksessä Satakunnan Kansan verkkosivuilla.

Liukkaan esitys alkaa kello 12 ja suora lähetys Satakunnan Kansan sivuilla hieman tätä aiemmin. Luentoa ei tallenneta myöhempää katselua varten, vaan se on nähtävissä ainoastaan suorana lähetyksenä. Lähetys on maksuton ja avoin kaikille.

Liukkaan puheenvuorossa tutkitaan käytännön kautta sitä, mihin suuntaan teknologia-ala kehittyy, unohtamatta tarinankerrontaa.

Tilaisuuden järjestää Euroopan sosiaalirahaston rahoittama HYPE - rajat ylittävä hyötypelikoulutus -hanke. Luento liittyy hankkeen tavoitteisiin luoda uusia, tarveperustaisia ratkaisuja ja tuoda esiin teknologian ja pelien mahdollisuuksia sekä elinikäistä oppimista.

Suomessa hyötypelikoulutus on valtakunnallisesti vähäistä ja pirstaloitunutta. Hankkeen avulla luodaan uusia toimintatapoja ja -malleja hyötypelikoulutustarjonnan luomiseksi ja räätälöimiseksi elinkeinoelämän tarpeeseen, ylittäen koulutusasteet ja toimiala- sekä organisaatiorajat. Hyötypelien avulla voidaan kehittää uusia opetus- ja oppimismahdollisuuksia huomioiden eri-ikäiset ja erilaiset tarpeet omaavat ihmiset.

Lähetys on päättynyt.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos