Intersport muuttaa Porin keskustasta Puuvillaan - Satakunta - Satakunnan Kansa

Intersport muuttaa keskustasta Puuvillaan – Uusi myymälä aukeaa tämän vuoden lopulla

Aki Seppälällä on vuosikymmenien kokemus urheilukaupasta. Hän aloitti IsoKarhun Intersportin kauppiaana vuonna 2017 yhdessä vaimonsa Mairen kanssa.

24.1.2019 10:44 | Päivitetty 24.1.2019 17:19

Urheilukauppaketju Intersport avaa uuden myymälän Puuvillan kauppakeskukseen tämän vuoden lopulla. Myymälä muuttaa Puuvillaan kauppakeskus IsoKarhusta Porin keskustasta.

Uusi myymälä tulee olemaan 1400 neliön kokoinen ja sijaitsemaan kauppakeskuksen toisessa kerroksessa. Kauppiaina jatkavat Aki ja Maire Seppälä, jotka ovat toimineet IsoKarhun Intersportin kauppiaina marraskuusta 2017 alkaen.

Puuvillassa on ennestään neljä urheiluun ja vapaa-aikaan keskittyvää liikettä, Budget Sport, Top-Sport, Stadium ja Scandinavian Outdoor. Urheilukauppojen määrä Puuvillassa pysyy kuitenkin ennallaan Intersportin tulon jälkeen, sillä Top-Sport on lopettamassa liikkeensä syksyllä.

Puuvillan kauppakeskusjohtaja Tea Siivola ei vielä paljasta, missä uusi myymälä tulee sijaitsemaan. Toisessa kerroksessa on tiloja tyhjillään, mutta mikään niistä ei ole yksinään tarpeeksi suuri Intersportille.

Porissa on tällä hetkellä paljon urheilualan liikkeitä, kun Paanakedonkadulle on noussut XXL ja Stadiumin outlet-myymälä. Puuvillan urheilukauppakeskittymä on Siivolan mukaan kuluttajalle hyväksi, sillä asiakkaat voivat silloin helposti vertailla hintaa ja laatua eri liikkeissä.

–Kaikki urheiluliikkeet ovat olleet meillä alusta asti ja menestyneet ihan hyvin.

Siivola arvioi, että urheilukauppojen suosiossa voi olla kyse myös siitä, että ihmisten ostokäyttäytyminen ja muoti muuttuvat. Urheilukaupoissa myydään myös vaatteita vapaa-aikaan ja arkeen, ei pelkästään hikoiluun.

Ja nekin vaatteet, joiden olisi ennen ajateltu olevan vain urheilua varten, ovat muuttuneet osaksi katumuotia.

–Urheilukaupat ovat nykyään osittain pukeutumisen myymälöitä.

Intersportissa on Puuvillan nykyisiä urheilukauppoja enemmän esimerkiksi eri urheiluvälineitä ja mahdollisuus myös välineiden huoltoon. Siivola näkee, että se on hyvä lisä nykyiseen valikoimaan.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: