Porissa räpsähti ylinopeuskamera, kun joulupukki hurjasteli seuraavaan kohteeseen – katso kuvat ympäri Suomea sakon arvoisesti kaahanneesta aattoillan vieraasta - Satakunta - Satakunnan Kansa

Porissa räpsähti ylinopeuskamera, kun joulupukki hurjasteli seuraavaan kohteeseen – katso kuvat ympäri Suomea sakon arvoisesti kaahanneesta aattoillan vieraasta

Joulupukki ajoi moottoroidulla reellään ylinopeutta eri puolilla Suomea.

27.12.2018 8:21

On aikamoinen työ jakaa lahjat parin päivän aikana kaikille maailman parille miljardille lapselle. Kiirettähän sellainen pitää –ja se näkyy poliisin liikenneturvakeskuksen johtaja, ylikomisario Dennis Pastersteinin julkaisemasta peltipoliisien ottamien kuvien koosteesta.

Koosteessa pukki on hurjastellut ylinopeutta jouluaattona ainakin kahdeksaan otteeseen. Porissa pukki hurjasteli aattoiltana noin puoli viiden aikoihin, mutta ylinopeuskierre alkoi Ylöjärveltä kello 13:27 ja jatkui Helsingin kautta Siilinjärvelle, jossa koosteen viimeinen kuva on napattu kello 19:41.

Merkillepantavaa on, että pukilla on joka kuvassa eri auto. On esimerkiksi Bemaria, Citroënia ja Mersua. Hämmentävää, sillä joulupukkejahan pitäisi olla vain se yksi.

Jos tviitti ei näy, katso se tästä.

Dennis Pasterstein on aikaisemminkin huvittanut Twitter-seuraajiaan erikoisilla sakkokuvilla. Katso tästä hauskimpia vuosien varrella ylinopeuskameran kuvaan eksyneitä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut