Viime hetken joulupostia jaettu vielä tänään – inhimillisen erehdyksen vuoksi muutama sata joulutervehdystä jaetaan vasta joulun jälkeen - Satakunta - Satakunnan Kansa

Viime hetken joulupostia jaettu vielä tänään – inhimillisen erehdyksen vuoksi muutama sata joulutervehdystä jaetaan vasta joulun jälkeen

Vuoden 2018 joulupostimerkkejä.

23.12.2018 18:19

Joulu on postilaisille vuoden suurin ja tärkein sesonki. Postin mukaan lähes 100 prosenttia lähetyksistä on saatu jaettua tämän päivän ja illan aikana. Paketteja voi noutaa noutopisteistä vielä aattonakin.

Kaikki ajallaan postitetut joulutervehdykset ovat Postin mukaan perillä tänään – osoiteselvityksen kautta kulkevat kortit ja kirjeet jaetaan uuteen vuoteen mennessä.

–Postilaatikolla kannattaa käydä vielä tänään ja huomenna kurkkaamassa, sillä jaamme tänään vielä iltaan asti asiakkaiden toivomaa viime hetken joulukorttia. Se on ollut tämän joulun uutuus, sanoo Postin ohjauskeskuksen johtaja Jarmo Ainasoja.

–Valitettavasti nyt näyttää siltä, että muutama sata niin sanotusti tavallista joulutervehdystä päästään jakamaan vastaanottajille inhimillisen virheemme vuoksi vasta joulun jälkeen. Nämä kortit olivat kulkeneet meillä Postin sisällä ensin väärin. Olemme tästä virheestämme erittäin pahoillamme.

Lähetykset, joissa on väärä tai puutteellinen osoite, käyvät läpi Postin osoiteselvityksen. Osoiteselvitystä on tehty koko joulunalusajan. Tänäkin jouluna Postin osoiteselvityksessä on yli 50 000 joulutervehdystä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos