Pomarkun sivistysjohtajaa esitetään Porin kulttuuripomoksi – Neljä hakijaa kävi työhaastattelussa - Satakunta - Satakunnan Kansa

Pomarkun sivistysjohtajaa esitetään Porin kulttuuripomoksi – Neljä hakijaa kävi työhaastattelussa

Pomarkun sivistysjohtajaa Laura Leppämäkeä esitetään Porin kaupungin kulttuuriyksikön päällikön virkaan.

30.11.2018 13:28 | Päivitetty 30.11.2018 13:30

Porin kulttuuriyksikön päällikön haku on etenemässä loppusuoralle. Sivistystoimialan johtaja Esa Kohtamäki esittää virkaan Pomarkun kunnan sivistysjohtajaa Laura Leppämäkeä.

Leppämäki on työskennellyt nykyisessä virassaan Pomarkussa elokuusta 2017. Aikaisemmin hän on ollut muun muassa Sampo-Rosenlewin ja Satakunnan sairaanhoitopiirin palveluksessa.

Koulutukseltaan Leppämäki on yhteiskuntatieteiden tohtori.

–Leppämäellä on pitkä hallinnollinen kokemus sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta. Tätä vaaditaan tehtävässä, koska eteen tulevat palveluverkkoselvityksen ja strategioiden tekeminen. Hänellä on myös kulttuurialan koulutus, Kohtamäki perustelee esitystään.

Kaikkiaan virkaa haki 21 henkilöä ja heistä haastateltiin neljä.

Leppämäen lisäksi työhaastatteluun etenivät opetus- ja kulttuuriministeriön kulttuuriasianneuvos, filosofian maisteri Kirsi Kaunisharju; Paimion kaupungin sivistysjohtaja, filosofian maisteri Jyrki Lumiainen ja Ohjaamo Satakunnan projektipäällikkö, kulttuurituottaja (YAMK) Jyri Träskelin.

Lopullisen päätöksen nimityksestä tekee sivistyslautakunta ensi tiistain kokouksessaan.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut