Hälytys palolaitoksen naapuriin Raumalla – "En tiedä mentiinkö alikulusta, vai mikä oli reitti" - Satakunta - Satakunnan Kansa

Hälytys palolaitoksen naapuriin Raumalla – "En tiedä mentiinkö alikulusta, vai mikä oli reitti"

12.11.2018 18:04

Rauman palolaitos sai maanantaina kello 17.16 hälytyksen, jonne ei olisi paljon lyhyempi matka enää voinut olla.

Hälytys tuli Siikapolku 3:ssa sijaitsevaan kerrostaloon. Rauman palolaitos taas sijaitsee osoitteessa Sahankatu 4, joka on täsmälleen toisella puolella Hankkarintietä kuin osoite, johon hälytys annettiin.

Pelastuslaitos lähti paikalle seitsemän yksikön voimin. Kohteessa kuitenkin selvisi, että paloa ei ollut, vaan ruoka oli kärynnyt kerrostalohuoneiston hellalla. Pelastuslaitoksen työksi jäi tuulettaa huoneiston savuinen ilma.

Aluepalomestari Kari Kankaanpään mukaan kohteeseen mentiin joka tapauksessa autoilla, vaikka se hyvin lähellä paloasemaa olikin.

–Ei oikein muuten saa varusteita vietyä.

Matka palolaitokselta kohteeseen on lyhimmillään noin 300 metriä. Tuolloin kuljetaan kuitenkin kevyenliikenteen alikulun kautta. Aluepalomestari ei osannut sanoa, mitä kautta paloautot kohteeseen menivät.

–Olen itse täällä Eurassa, niin en osaa sanoa mentiinkö alikulun kautta, vai mikä se reitti kohteeseen oli, Kankaanpää naurahti.

Tällainen on lyhin reitti paloasemalta kohteeseen:

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: