Euran limousine -tulipalon ja vahingonteon epäillyt tavoittamatta - Satakunta - Satakunnan Kansa

Euran limusiini-tulipalon ja vahingonteon epäillyt tavoittamatta – video näyttää, miten kipinät lensivät renkaattomasta autosta

12.11.2018 15:46

Poliisi on jatkanut Eurassa viime viikon lopulla Lincoln -limusiinin tuhonneen tulipalon ja paikallisen S-Marketin nurmikentän myllertämisen tutkimista. Toistaiseksi epäiltyjen rikosten vuoksi ei ole tehty kiinniottoja.

Rikoskomisario Hanna Lindblad Rauman poliisista kertoo menneen viikon torstain ja lauantain välille ajoittuvia tapahtumia tutkittavan toistaiseksi kahtena vahingontekona ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

–Tutkinta on vielä alkuvaiheessa, eikä yksityiskohdista ole kerrottavissa esitutkinnan keskeneräisyyden vuoksi, Lindblad sanoo.

Euran Satakunnankadulla sijaitsevan S-marketin pysäköintialueen yhteydessä olevaa nurmea vahingoitettiin autolla ajamalla torstain ja perjantain välisenä aikana.

Paikalla on ollut ainakin Lincoln-merkkinen valkoinen limusiini-mallinen auto. Sen omistaja on poliisin tiedossa. Auto oli sittemmin nähty ja kuvattu liikenteessä. Autosta oli puuttunut yksi renkaista ja se aiheutti valtavaa kipinöintiä.

Poliisi sai lauantain vastaisena yönä ilmoituksen, että samainen Lincoln palaa Eurantiellä sijaitsevan huoltoaseman pihalla.

Palosta aiheutui tuntuvia vahinkoja myös toiselle pihassa pysäköitynä olleelle autolle. Paloa epäillään tahallaan sytytetyksi.

Katso tästä video limusiinista liikenteessä

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: