Katkennut sähköjohto jäätyi veteen Merikarvialla ja puu kaatui tielle Meri-Porissa - Satakunta - Satakunnan Kansa

Tuuli työllistää edelleen Satakunnassa: Veteen pudonnut ja jäätynyt sähköjohto, irronneita kattopeltejä, kaatuneita puita ja katkenneita veneiden kiinnitysköysiä

Kuvituskuva.

31.10.2018 9:07 | Päivitetty 31.10.2018 14:02

Reippaasti puhaltanut tuuli on tehnyt tuhojaan pitkin päivää keskiviikkona.

Pelastuslaitos hälytettiin irrottamaan jäätynyttä sähköjohtoa Merikarvialla kello 8 ja raivaamaan tielle kaatunutta puuta Porissa kello 7.55. Ulvilassa käytiin kiinnittämässä kattopeltejä puoli kymmenen jälkeen.

Sähköyhtiö tarvitsi apua Merikarvian Mäkitiellä, kun katkennut sähköjohto oli jäätynyt kiinni veteen. Johto käytiin hakemassa pintapelastuslaudalla maihin.

Puutarhatielle kaatunut puu haittasi liikennettä Meri-Porissa. Palomiehet raivasivat sen tieltä.

Tuuli irrotti peltejä omakotitalon katolla Vanhassa-Ulvilassa. Pellit pysyivät kuitenkin katolla, ja palomiehet kävivät kiinnittämässä niitä paremmin.

Sama meno jatkui myöhemminkin.

Toisen puun oksien varaan keikahtanut puu käytiin kaatamassa Säkylässä. Hälytys Rantatielle tuli kello 10.25.

Samantyyppinen tehtävä oli Präskintiellä Nakkilassa hieman ennen kello yhtätoista. Siellä puu oli katkennut noin 8 metrin korkeudesta ja jäänyt kiinni toiseen.

Alas pudotessaan puu olisi romahtanut talon katolle. Puu käytiin karsimassa turvallisesti maan pinnalle.

Puolenpäivän jälkeen pelastusviranomaisia kaivattiin Meri-Porissa. Kello 12.13 ilmoitettiin Reposaaresta veneestä, jonka keulaköydet olivat katkenneet.

Noin tuntia myöhemmin puu kaatui Karhuluodontielle ja haittasi liikennettä. Palomiehet kävivät kiinnittämässä veneen uudelleen ja raivaamassa puun tieltä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: