OP Ryhmän Porin lääkärikeskus jää avaamatta - Satakunta - Satakunnan Kansa

Pohjola Terveys suunnittelee vetäytymistä lääkärikeskustoiminnasta – Porin lääkärikeskus jää avaamatta

Pohjola Terveys ehti remontoida lääkärikeskukselle tilat Porin BePopiin.

31.10.2018 9:10 | Päivitetty 31.10.2018 9:42

Osana OP Ryhmän organisaatiouudistusta Pohjola Terveys on tarkastellut strategiaansa ja suunnittelee luopuvansa lääkärikeskustoiminnasta.

Suunnitelmien seurauksena Poriin ja Lappeenrantaan kaavailtuja lääkärikeskuksia ei avattaisi. Toiminta sairaaloissa ja sairaalapaikkakunnilla jatkuu normaalisti. Osana terveysliiketoiminnan päivittämistä Pohjola Terveys ottaisi käyttöön nimen Pohjola Sairaala.

–Lääkärikeskustoimintaan lähteminen ei ole perusteltua tässä alati muuttuvassa markkinatilanteessa. Pohjola Terveyden ydin ja vahvuus on viiden sairaalan valtakunnallinen verkosto, ja se jatkaa toimintaansa ennallaan, kertoo OP Ryhmän vakuutusasiakkaiden liiketoimintajohtaja Olli Lehtilä.

Alkuaan Pohjola Terveyden lääkärikeskuksen piti aloittaa toimintansa BePopiin tiloissa marraskuun alussa. Pohjola Terveyden toimitusjohtaja Markus Torkki kertoi lokakuun alussa Satakunnan Kansalle toiminnan käynnistymisen siirtyvän vuoden 2019 puolelle.

Torkki totesi tuolloin, ettei viivästyminen liity yhteen asiaan, vaan hankkeessa halutaan ottaa aikalisä toiminnan sujuvuuden takaamiseksi. Hän ei nähnyt sote-uudistuksen tai kilpailutilanteen vaikuttavan aikatauluun.

SK 2.10.2018: Porin keskustaan piti avata tänä syksynä kaksi yksityistä lääkärikeskusta – "Teemme pientä ajoituksen uudelleen arviointia. Remontti on nyt niin sanotusti holdissa"

SK 10.8.2018: Syksy tuo Poriin hurjan kisan potilaista ja lääkäreistä

Uutinen päivittyy.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: