Penniless-yhtye on valittu Nakkilan Nahkiaisparoniksi 2018 - Satakunta - Satakunnan Kansa

Penniless-yhtye valittiin Nakkilan Nahkiaisparoniksi 2018: "Toivottavasti Nakkilan nuorille annetaan nykyäänkin mahdollisuuksia monipuoliseen itsensä ilmaisemiseen"

1980-luvun lopulla perustettu Penniless-yhtye julkaisee pian kymmenennen albuminsa.­

30.9.2018 15:44

Pitkän linjan vaihtoehtorockyhtye Penniless nimettiin sunnuntaina vuoden 2018 Nakkilan Nahkiaisparoniksi.

Nahkiaisista kovasti pitävä yhtye arvostaa tunnustuksen korkealle. Yhtye on nimennyt vuoden 2001 läpimurtoalbuminsakin Nakkilan Anolan kylän mukaan.

–Tämähän on hauska kunnia. Nuoruudessani Nakkilassa järjestettiin usein tapahtumia, joihin paikalliset ja naapurikuntienkin bändit pääsivät soittamaan. Toivon, että Nakkilan nuorille annetaan nykyäänkin mahdollisuuksia monipuoliseen itsensä ilmaisemiseen. Meistä kukaan ei asu enää Nakkilassa, mutta eipä taida olla lehtijuttua, jossa ei kotikuntaamme mainita. Teksteissänikin palaan usein vanhoihin kotimaisemiini, kommentoi yhtyeen laulaja-kitaristi Ossi Alisaari Nahkiaisparoni-titteliä.

Penniless-yhtyeeseen kuuluvat veljekset Ossi, Lasse ja Pekka Alisaari sekä Mikko Pere ja Kimmo Kurittu. Kokoonpano on pysynyt muuttumattomana vuodesta 1997.

Yhtye julkaisee marraskuussa kymmenennen albuminsa nimeltä X.

Aiemmin Nakkilan Nahkiaismarkkinoilla Nahkiaisparoneiksi tai -paronittariksi on valittu muun muassa Simo Frangén, Milla Jauho ja Timo Koivusalo.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?