Ei armoa – leimajupakka jättämässä petankkiklubin avustuksetta - Satakunta - Satakunnan Kansa

Ei armoa – leimajupakka jättämässä petankkiklubin avustuksetta

Petankkikerho jäi avustuksetta postileiman takia.

28.8.2018 9:34 | Päivitetty 28.8.2018 11:40

Petanque Club de Pori ry on hakenut oikaisua saamatta jääneeseen avustukseen. Porin sivistyslautakunta ei myöntänyt yhdistykselle kuluvana vuonna avustusta hakemuksen myöhästymisen takia.

Avustuksen hakuaika päättyi lauantaina 31.3. edeltävän perjantain ollessa pitkäperjantain takia pyhä.

Seuran puheenjohtaja kertoo jättäneensä hakemuksen postiin kiirastorstaina.

–Mielestäni tämän pitäisi riittää ja toimitilahakemuksemme ottaa uudelleen käsittelyyn ja myöntää toimitila-avustus seurallemme, toteaa puheenjohtaja.

Porin kaupungin avustusohjeiden mukaan määräaikaan mennessä jätetyiksi hakemuksiksi on katsottu hakemukset, jotka on jätetty postin kuljetettavaksi 31.3.2018 ja joissa kirjeissä on kyseisen päivän postileima. Petanque Club de Pori ry:n hakemuksen kirjekuoressa postileima oli päivältä 3.4.2018 ja se saapui Porin kaupunkiin 4.4.2018.

Kaupungin mukaan harkinnanvaraisiin avustuksiin ei sovelleta lakia säädettyjen määräaikain laskemisesta eikä pyhäpäivillä näin ollen ole merkitystä määräajan laskennassa.

Kaupunki aikookin pitää prikulleen kiinni säännöistä. Toimialajohtaja Esa Kohtamäki esittää sivistyslautakunnalle, että oikaisuvaatimus hylätään. Asiaan ei auta edes se, että petankkikerho tekee hyvinvointityötä muun muassa vammaisten ryhmä Monituotteelle ja A-killan ryhmälle.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: