Härkäpapuproteiinin tuotanto kaksinkertaistaa perunajauhotehtaan tuotantokauden. - Satakunta - Satakunnan Kansa

Kokemäen perunajauhotehtaalla uskotaan kasviproteiinibuumiin – Tehdas saattaa jalostaa jo ensi vuonna jopa 200 tonnia härkäpapuproteiinia

Perunajauhotehtaalla perunaproteiini on sivutuote, härkäpavulla päätuote.

Finnamyl aikoo tehdä Kokemäellä elintarvikekelpoista proteiinia härkäpavuista, esittelevät Tauno Henttinen ja Ossi Paakki. Uusi tuotantosuunta jatkaa tehtaan käyntikautta merkittävästi.

3.12.2019 6:00

Joskus vaan osaset tuntuvat loksahtelevan kohdalleen. Siltä ainakin tuntuu, kun kuuntelee Kokemäen perunajauhotehtaana tunnetun Finnamylin toimitusjohtaja Ossi Paakkia ja tuotantojohtaja Tauno Henttistä, kun he esittelevät tehtaan uusia suunnitelmia.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos