Pori Jazzin uuden toimitusjohtajan pestiin runsaasti hakijoita - Satakunta - Satakunnan Kansa

Pori Jazzin uuden toimitusjohtajan valinta venyy syksyyn – pestiin runsaasti hakijoita: ”Aika hyvä markkinointikampanja järjestyi”

Pori Jazzin hallitus purki kesäkuussa uuden toimitusjohtajansa Aki Ruotsalan työsuhteen vain alle viikko nimitysuutisen jälkeen.­

3.7.2018 19:33 | Päivitetty 3.7.2018 19:47

Pori Jazzin hallituksen puheenjohtajan Hannu Jaakkolan mukaan toimitusjohtajan pesti on kiinnostanut paljon, ja ehdokkaita on ollut "pitkälti toistakymmentä". Jaakkolan mukaan hakijat ovat hyvin erilaisia.

–Meillä oli vanhasta hausta jäljellä ihan hyviä kandidaatteja ja uusia ilmoittautui, kun lähti tieto liikkeelle, että toimitusjohtajaa taas tarvitaan. Aika hyvä markkinointikampanja järjestyi, Jaakkola toteaa Ruotsalan potkujen uutisointiin viitaten.

Pori Jazzin hallitus tekee haastatteluja ehdokkaille kesän aikana. Uusi toimitusjohtaja aloittaa Jaakkolan mukaan tehtävässään vasta syksyllä.

–Ei ole mitään selvää tavoitetta, me pärjätään kyllä näillä järjestelyillä, mitä olemme joutuneet rakentamaan tilanteen muuttumisen takia, alkusyksyyn ihan mukavasti, Jaakkola toteaa.

Hannu Jaakkola kertoo, että hakijoita pestiin on riittänyt.­

Pori Jazzin hallituksen jäsenet hoitavat toimitusjohtajan tehtäviä kesän aikana, mutta myös Ruotsalaa edeltävä toimitusjohtaja Janne Nieminen on hallituksen tukena järjestelyissä. Pori Jazz järjestetään 14.–22. heinäkuuta.

Pori Jazzin hallitus purki kesäkuussa uuden toimitusjohtajansa Aki Ruotsalan työsuhteen vain alle viikko nimitysuutisen jälkeen.

Pori Jazz sanoi tuolloin irtisanoutuvansa täysin kaikesta syrjinnästä ja pyysi anteeksi kaikilta, joita Ruotsalan kommentit olivat loukanneet.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?