Noormarkun mystinen hyväntekijä palkittiin – Brother Christmas piristi vanhusten lisäksi asunnottomia ja sairaita - Satakunta - Satakunnan Kansa

Noormarkun mystinen hyväntekijä palkittiin – Brother Christmas piristi vanhusten lisäksi asunnottomia ja sairaita

Brother Christmas toi lokakuussa noormarkkulaiseen palvelukotiin kissan. Kuvassa uuteen asukkaaseen tutustuu Hilkka Miettinen.

3.12.2016 14:32

Kolmannen valtakunnallisen Vuoden vapaaehtoinen -palkinnon voittaja on Brother Christmas Tuusulasta. Hänet palkittiin lauantaina Vapaaehtoistoiminnan messuilla Helsingissä.

Sama tuntematon hyväntekijä on toiminut myös Satakunnassa. Hän toi noormarkkulaiseen palvelukotiin kissan menehtyneen iloksi.

Brother Christmas tekee vapaaehtoistyötä ruohonjuuritasolla yhteistyössä yritysten kanssa. Kohteina ovat yksittäiset henkilöt ja ryhmät, muun muassa vähävaraiset lapsiperheet, pitkäaikaissairaat, asunnottomat, vanhukset ja veteraanit.

Brother Christmas on toteuttanut ruokajakelua, järjestänyt vanhuksille päivätansseja ja lapsille Linnanmäen rannekkeita.

Brother Christmas tekee vapaaehtoistyötä nimimerkin suojassa. Henkilö puvun sisällä on häntä kilpailuun ehdottaneen henkilön mukaan ”ihan tavallinen suomalainen perheenisä, joka on halunnut puhumisen sijaan ryhtyä toimimaan”.

– Tuntuu hienolta tulla valituksi Vuoden vapaaehtoiseksi. Erityisen iloinen olen siitä, että olen saanut inspiroida myös muita ihmisiä tekemään konkreettisia tekoja, Brother Christmas toteaa tiedotteessa.

Voittaja toimii seuraavan vuoden Vapaaehtoistoiminnan lähettiläänä

Vuoden vapaaehtoinen -palkinto on Kansalaisareena ry:n vuonna 2013 käynnistämä perinne, jonka tavoite on lisätä vapaaehtoistoiminnan arvostusta. Yleisö ehdotti ja äänesti ehdokkaita.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: