Röyhkeä näpistäjä vei kahviomyyjien tippikassan Merikarvialla – ”Raivostuttaa suunnattomasti” - Satakunta - Satakunnan Kansa

Röyhkeä näpistäjä vei kahviomyyjien tippikassan Merikarvialla – ”Raivostuttaa suunnattomasti”

29.9.2016 11:16

Kahvilamyyjien tippikassa näpistettiin viikko sitten Merikarvian Köffi–kahvilasta. Yrittäjä Katariina Ruissalon mielestä teko oli äärimmäisen raukkamainen. Näpistys tallentui valvontakameralle, ja siitä on ilmoitettu poliisille.

– Ei se rahan määrä harmita, vaan se, että se oli työntekijöiden tippiä. Se on heiltä ja meidän asiakkailtamme varastettu. Jotenkin olisin ymmärtänyt, jos olisi ollut joku pojankoltiainen, mutta asialla oli aikuinen mies, Ruissalo puuskahtaa.

Varastettu tippikassa oli kassatiskillä, ja asiakkaat ovat voineet jättää siihen rahaa kiitokseksi hyvästä palvelusta. Ruissalo kertoo, että kassaa tyhjennetään säännöllisesti, mutta nyt siihen oli kertynyt tippiä useamman kymmenen euron verran.

Kahvilayrittäjäsisarukset Ruissalo ja Karoliina Hakala katsoivat valvontakameranauhoja viime viikon lopulla, ja näkivät nauhalta tippien näpistyksen. Ruissalo suivaantui niin paljon näkemästään, että jakoi matkapuhelimella kuvatun valvontakameravideon Facebook-sivuillaan.

– Raivostutti niin suunnattomasti. Minusta tämä oli niin äärettömän hävytön teko, että haloo! En yleensä avaudu työasioista henkilökohtaisessa profiilissani, mutta nyt kilahti. Halusin myös viestittää muille yrittäjille, että valvontajärjestelmä kannattaa pitää kunnossa. Siihen on hyvä satsata, Ruissalo sanoo.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: