Terveystalo voittamassa kisan Porin kaupungin työterveyshuollosta - Satakunta - Satakunnan Kansa

Terveystalo voittamassa kisan Porin kaupungin työterveyshuollosta

14.7.2016 15:36

Porin kaupunki on valitsemassa Suomen Terveystalo Oy:n työterveyspalveluidensa toteuttajaksi. Tarjouskilpailu ratkeaa maanantaina 18. heinäkuuta, jolloin Porin kaupunginhallitus päättää tuottajasta. Sopimus on toteutuessaan kaksivuotinen ja alkaa ensi vuoden alusta.

Työterveyspalveluista vastanneen Satakunnan työterveyspalvelut liikelaitoksen toiminta siirtyy uudelle palvelutuottajalle liikkeenluovutuksena. Liikelaitoksen nykyinen henkilöstö jatkaa Terveystalolla vanhoina työntekijöinä.

Porin työterveyshuollossa on noin 11 000 työntekijäasiakasta. Sen palvelujen piiriin kuuluvat Porin lisäksi Ulvilan, Merikarvian ja Pomarkun kuntien henkilöstö sekä näiden kuntien alueella toimivat yritykset, yrittäjät ja maatalousyrittäjät.

Tarjouskilpailuun jätettiin määräaikaan mennessä kolme tarjousta. Tarjouksen jättäneitä vertailtiin hinnan ja laadun perusteella, joista laadulle annettiin valinnassa hieman enemmän painoarvoa.

Porin työterveyspalveluiden yksityistämisestä päätettiin viime vuoden lopulla. Yksityistämisen taustalla ovat uuden kuntalain säädökset.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: