Pori Jazzista tuli suvun kohtaamispaikka - Satakunta - Satakunnan Kansa

Pori Jazzista tuli suvun kohtaamispaikka

Tämä suku kokoontuu Pori Jazzissa ja "asuu" Kirjurinluoto Arenalla kolme päivää. Venla Määttä, Ilari Salmi, Marja-Liisa Wallenius ja Aino Määttä varasivat picnic-paikan heti torstain ohjelman alkaessa.

14.7.2016 15:10

Ensimmäisinä Kirjuri Arenan auettua nurmikkopaikkoja varasivat seurueet, joille Pori Jazz on jo perinne. Anniskelualueen ulkopuoliselle nurmikolle asettui heti ensimmäisten joukossa joka vuosi tapahtumassa vieraileva sukulaisporukka,.

– Olemme kaikki kolme päivää alusta loppuun. Ajoissa kun tulee, saadaan hyvät paikat, kertoivat siskokset Aino ja Venla Määttä Ulvilasta sekä heidän serkkunsa Ilari Salmi Keravalta.

Sukulaisporukalle Pori Jazz on jokavuotinen perinne, johon tänä vuonna osallistuu kymmenen henkeä. Määtän sisarukset ovat osallistuneet tapahtumaan jo vauvaiästä alkaen.

– Perinne, hyvä seura ja fiilis, serkukset tiivistivät Pori Jazzin olennaisimman annin itselleen.

Salmi odotti päivän esiintyjistä etenkin J. Karjalaista. Seurueeseen kuuluva Marja-Liisa Wallenius Janakkalasta puolestaan halusi tutustua itselleen entuudestaan tuntemattomiin yhtyeisiin: Joukosta löytyy aina helmiä.

Ensimmäisten joukossa anniskelualueen nurmikolta varasivat picnic-paikan myös Anneli ja Jorma Rautiainen Jyväskylästä. He ovat mukana viidettä kertaa.

– En ole suuri musiikin asiantuntija mutta nautin kuunnella jazzia. Musiikki menee kehoon ja on kiva jammailla Lokkilavalla soittaa myös tuttu Kari Ikonen, Anneli Rautiainen kertoi odotuksistaan.

Jorma Rautiainen odotti etenkin Saimaan ja John McLaughlinin keikkoja. Pariskunta oli varustautunut pitkään päivään niin hellehatuin kuin villasukin ja tietysti runsain eväin.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: