Rekka ja henkilöauto törmäsivät 8-tiellä Eurajoella – tie oli poikki tunteja - Satakunta - Satakunnan Kansa

Rekka ja henkilöauto törmäsivät 8-tiellä Eurajoella – tie oli poikki tunteja

Tiellä 8 henkilöauto ajoi rekan kylkeen sunnuntai-iltana. Kuva on arkistokuva eikä liity tapaukseen.

3.7.2016 21:55

Tiellä 8 tapahtui sunnuntai-iltana liikenneonnettomuus, jossa henkilöauto ajoi rekan kylkeen ja rekka kontteineen kaatui tielle. Tie oli suljettuna liikenteeltä noin kello kuudesta kello kymmeneen illalla.

Tarkempi paikka oli Eurajoelta noin kahdeksan kilometriä Porin suuntaan, tai Irjanteen risteyksestä kolme kilometriä Rauman suuntaan.

Onnettomuuspaikalle ensimmäisten joukossa sattunut Jouni Palojoki kertoo, että tiellä oli pienehkö Peugeot-merkkinen henkilöauto, joka ilmeisesti oli tullut Porin suunnasta ja törmännyt Rauman suunnasta tulleeseen rekkaan.

Palojoki juoksi ensiapulaukkujen kanssa auttamaan ja hänen vaimonsa soitti hätäkeskukseen.

– Ihmettelin sitä, että paikalla oli jo silloin neljä tai viisi autoa, mutta kukaan ei ollut vielä soittanut hätäkeskukseen, Palojoki sanoo.

Satakunnan Kansaa lähestynyt toinen silminnäkijä puolestaan kertoi, että hätäkeskukseen oli kyllä soitettu jo heti, kun ensimmäiset olivat tulleet paikalle ja kaikki tekivät parhaansa auttaakseen.

Henkilöauton kuljettajalla oli lasinsiruista syntyneitä naarmuja ja hän valitteli solisluutaan, mutta vaikutti muuten olevan kunnossa. Samoin rekan kuljettaja oli selvinnyt lievillä vammoilla. Kummassakin autossa oli vain kuljettajat.

Uutista korjattu klo 19:09: Tarkennettu onnettomuuspaikkaa. Liikenneviraston tiedotteen mukaan se on välillä Kuivalahti-Irjanne. Kuivalahti ja Irjanne ovat kaksi kylää 8-tien oikealla ja vasemmalla puolella.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: