Mies ajoi humalassa katsastamattomalla autolla Eurassa, Raumalla kolhittiin selvin päin - Satakunta - Satakunnan Kansa

Mies ajoi humalassa katsastamattomalla autolla Eurassa, Raumalla kolhittiin selvin päin

17.6.2016 10:27

Euralainen mies kolhi autoaan Eurantien ja Vahentien risteyksessä perjantaina aamuyöstä. 1,93 promillea puhaltanut kuski ajoi päin korkeaa rotvallin reunaa niin, että pyörän ripustukset pettivät.

Kuljettajan törkeän rattijuopumusepäilyn lisäksi auto oli katsastamattomuuden vuoksi käyttökiellossa. Mies määrättiin ajokieltoon.

Henkilöauton kuljettaja suistui tieltä Rauman Sorkanmaantiellä torstaina alkuillasta. Nainen menetti auton hallinnan jyrkässä mutkassa ja suistui ojaan. Auto pyörähti katon kautta ympäri ja onnettomuudessa mukana olleet vietiin sairaalaan tarkastukseen.

Autossa oli kuljettajan lisäksi kaksi muuta matkustajaa. Kuljettajan epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Aiemmin samana päivänä ulkomaalainen mies ajoi henkilöauton perään. Onnettomuus sattui noin kuuden aikoihin Vähämaanpuiston ja Kanavakadun risteyksessä.

Mies ei havainnut edessään olevaa autoa, joka oli pysähtynyt jalankulkijan tien ylittämisen takia. Törmätyn auton matkustaja loukkasi niskaansa.

Törmääjää epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: