Hiekoitushiekalle annetaan kyytiä ensi viikolla Porissa - Satakunta - Satakunnan Kansa

Hiekoitushiekalle annetaan kyytiä ensi viikolla Porissa

Hiekoitushiekan viimeisetkin rippeet saavat Porissa kyytiä ensi maanantaista lähtien, kun kevätsiivouksen loppurutistus alkaa.

9.4.2016 12:21

Katujen kevätpuhdistuksen loppurutistus alkaa Porissa ensi maanantaina kolmella työryhmällä Itä-Porista, Länsi-Porista ja keskustan läheisyydestä Karjarannasta. Kaduilta ja kevyenliikenteenväyliltä puhdistetaan samalla kertaa sekä liikennealueet että niiden tuntumassa olevat viheriöt.

Keskustan puistokatujen ja Sampolan alueen puhdistustyöt alkavat ensi viikon loppupuolella tai seuraavan viikon alkupuolella sään salliessa.

Puhdistustyön varmistamiseksi puistokatujen puiston puoleisille alueille asennetaan pysäköintikieltomerkit varustettuna siirtokehotuskyltein. Siirtokehotuskylteissä on ilmoitus päivämäärästä ja kellon ajasta työn alkamisesta, jonka jälkeen ajoneuvoille tehdään lähisiirto, jos pysäköintikieltoa ei ole noudatettu.

Lähisiirrosta aiheutuneista kustannuksista peritään maksu ajoneuvon omistajalta tai haltijalta.

Tekninen palvelukeskuksen kunnallistekniikka ja puistotoimi toivovat, että kadun puhdistustöiden onnistumiseksi tonttien omistajien ja taloyhtiöiden vastuilla olevat jalkakäytävät puhdistettaisiin jo ennen tai samassa yhteydessä kuin Tekninen palvelukeskus puhdistaa kyseistä katualuetta.

Autoilijoita pyydetään huomioimaan työkoneiden työskentely katualueilla, jotta liikenne ja meneillään olevat puhdistustyöt sujuisivat turvallisesti ja joustavasti. Lisäksi autoilijoita muistutetaan poikkeavista pysäköintijärjestelyistä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: