Pori Energia mukaan myymään aurinkosähköratkaisuja - Satakunta - Satakunnan Kansa

Pori Energia mukaan myymään aurinkosähköratkaisuja

12.2.2016 14:19

Pori Energia lähtee mukaan edistämään Sun-aurinkosähköjärjestelmien myyntiä yhteistyössä Lammaisten Energian ja Satmaticin perustaman konsortion kanssa. Yhteistyön tavoitteena on aurinkosähköjärjestelmien myynti täyden palvelun toimituksena.

Sun-aurinkosähkö -nimen alla tarjotaan erilaisia pakettiratkaisuja suoraan kuluttaja-asiakkaillekin.

Pori Energian myyntiyksikön johtaja Jouko Kataja näkee nyt tehdyn yhteistyösopimuksen tukevan erinomaisesti yrityksen tavoitetta lisätä uusiutuvaa energiantuotantoa. Sopimus antaa Pori Energian asiakkaille helpon ratkaisun oman puhtaan ja uusiutuvan sähköntuotannon toteuttamiseen.

Asiakkaille nyt tarjottava tuote on kokonaisratkaisu, joka tarjoaa asiakaskohtaisen räätälöidyn paketin, mikä sisältää kaiken aina suunnittelukäynnistä laitteen käyttöönottoon. Pori Energian asiakkaiden kiinnostus omaan sähköntuotantoon on kasvanut.

Satmaticin toimitusjohtaja Simo Puustelli kertoo, että Porin Energian mukaantulo mahdollistaa Satakunnan nousun aurinkoenergian johtavaksi maakunnaksi. Nyt tehdyllä sopimuksella on tarkoitus lisätä aurinkovoimaloiden rakentamista ja ekologista sähkötuotantoa Satakunnassa ja koko Suomessa.

Kuluttaja säästää aurinkosähköjärjestelmässä siirtohinnan, ja energialaitos ostaa kuluttajalta yli oman tarpeen tuotetun energian.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: