Satakunnassa useita ulosajoja ja kolareita – Ajokeli on nyt huono - Satakunta - Satakunnan Kansa

Satakunnassa useita ulosajoja ja kolareita – Ajokeli on nyt huono

Ajokeli on perjantaina Satakunnassa vaarallinen.

12.2.2016 12:17

Ympäri Satakuntaa on sattunut aamun ja yön aikana ulosajoja ja peltikolareita. Ajokeli on nyt maakunnassa huono. Runsas loskainen lumi maassa tekee jarrutusmatkoista pitkiä.

Noin kello 0:30 henkilöauto suistui tieltä ja päätyi katolleen Harjavallassa Pohjoisrannantiellä. Autossa oli vain kuljettaja, joka pääsi omin avuin ulos autosta. Hän ei loukkaantunut vakavasti onnettomuudessa, mutta hänet vietiin lääkäriin tarkistettavaksi.

Porin Viestitiellä henkilöauto törmäsi aura-autoon vähän ennen kello kuutta perjantaiaamuna. Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa, mutta auto kärsi vaurioita.

Raumalla Hitsaajantien ja Valajantien risteyksessä auto suistui puoli kuuden aikaan aamulla ulos tieltä ja törmäsi lyhtypylvääseen. Lyhtypylväs katkesi törmäyksen voimasta. Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Henkilöauto törmäsi valopylvääseen myös Harjavallassa noin kello 8.20 perjantaiaamuna. Kuljettaja ei loukkaantunut törmäyksessä.

Huittisissa henkilöauto suistui penkkaan kantatiellä 41 noin 10 kilometriä Huittisista Turun suuntaan. Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Eurassa henkilöauto suistui ojaan loskaisessa kelissä valtatiellä 12 Eurasta noin kaksi kilometriä Huittisten suuntaan. Onnettomuus sattui perjantaina noin kello 11.40. Autossa oli ainoastaan kuljettaja, joka ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Ajokeli on perjantaina huono koko Suomessa lumisateen takia.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: