Varkaat tuhosivat polttoaineautomaatin Kankaanpäässä, kansi auki autolla - Satakunta - Satakunnan Kansa

Varkaat tuhosivat polttoaineautomaatin Kankaanpäässä, kansi auki autolla

Valtatie 23:n ja Venesjärventien risteyksessä sijaitsevan huoltoaseman seteliautomaatti rikottiin ja rahat vietiin.

7.2.2016 11:36

Yölliset varkaat rikkoivat huoltoaseman polttoaineautomaatin Venesjärventiellä Kankaanpäässä.

Poliisi arvioi, että automaatin keskusyksikön suojakansi oli irrotettu todennäköisesti autoa käyttämällä. Varkaat veivät mukanaan automaatin sisällön rahoineen.

GT Kankaanpään huoltamolta kerrotaan, että automaatti on tuhoutunut täysin.

– Pystymme palvelemaan tankkaajia siten, että maksu suoritetaan sisällä kassalla. Automaattia ei voi nyt käyttää, kertoi kahvilatyöntekijä Annakaisa Helkamäki huoltamolta.

Tankkaus onnistuu toistaiseksi vain huoltoaseman aukioloaikoina eli arkisin kello 7 – 21, lauantaisin kello 8 – 20 ja sunnuntaisin kello 9 – 20.

Varkaat iskivät asemalle sunnuntaina aamuyöllä noin kello 2.30. Rikottu automaatti lähetti vika-ilmoituksen, jonka perusteella poliisi hälytettiin paikalle.

Huoltoasema sijaitsee Jyllinmäessä valtatie 23:n ja Venesjärventien risteyksessä. Kankaanpään poliisi pyytää ilmoittamaan rikokseen liittyvistä havainnoista puhelimella numeroon 02 9541 7717 tai sähköpostilla osoitteeseen kankaanpää.tutkinta@poliisi.fi.

Vastaava varkaus oli tehty yöllä myös Maskussa, missä murtauduttiin noin kello 4 SEO:n kylmäaseman seteliautomaattiin Kustavintiellä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: