Lintujenrengastuksesta suoraan iltajuhlaan palkittavaksi – Vuoden tutkija Juha Niemi yhdistää nykytyössään tekniikan ja linnut: ”Ei tällaisia asioita voi koskaan etukäteen ennakoida” - Satakunta - Satakunnan Kansa

Lintujen rengastuksesta suoraan iltajuhlaan palkittavaksi – Vuoden tutkija Juha Niemi yhdistää nykytyössään tekniikan ja linnut: ” Lintumiehenä oli suorastaan pakko suostua ehdotukseen”

Juha Niemi on onnistanut uudessa haasteessaan yhdistämään vankan ammattitaitonsa sekä IT-alalta että lintuharrasteesta. Niemen mukaan on vaikea kuvitella toista työtä, jossa voisi paremmin yhdistää molemmat aiheet. ­

27.9.2019 22:00

Porilainen Juha Niemi saapui perjantaina järjestettyyn TiedeAreenan iltajuhlaan miltei suoraa Luvian ulkosaaristossa sijaitsevalta Säpin saarelta ja sen lintuasemalta.

Pitkään kalenterissa ollut lintujenrengastusviikko Säpin asemalla sai lopulta juhlallisen päätöksen, kun Niemi palkittiin tapahtuman iltajuhlassa Porin yliopistokeskuksen vuoden tutkijan palkinnolla. Kiitospuheen kirjoittaminen tapahtuikin merellisissä maisemissa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?