Iltapäivätoiminnan oppilasrajasta närää Eurassa - Satakunta - Satakunnan Kansa

Iltapäivätoiminnan oppilasrajasta närää Eurassa – Oikaisuvaatimuksia Paneliasta, Hinnerjoelta ja Honkilahdelta

Hinnerjoen koulukiinteistöllä on tuoreen selvityksen mukaan yli miljoona euroa korjausvelkaa. Vanhempainyhdistyksen vetoomuksessa huomautetaan, ettei kiinteistö vaadi loppuvuodesta 2018 tehdyn kuntokartoituksen mukaan välittömiä toimenpiteitä.

25.5.2020 14:51

Viranhaltijapäätös, jonka mukaan Eurassa järjestetään iltapäivätoimintaa vain Kirkonkylän, Kauttuan ja Kiukaisten koululla, on poikinut oikaisuvaatimuksia Paneliasta, Hinnerjoelta ja Honkilahdelta.

Paneliasta oikaisuvaatimuksia jätettiin viisi. Hinnerjoen ja Honkilahden yhteinen oikaisuvaatimus keräsi 12 huoltajan allekirjoituksen.

Paneliassa iltapäivätoimintaan haettiin paikkaa yhdeksälle, Hinnerjoella kahdeksalle ja Honkilahdella viidelle lapselle. Toimintaa ei kuitenkaan järjestetä, sillä Euran valtuusto ja sivistyslautakunta ovat linjanneet, että oppilasmäärän alaraja toiminnan järjestämiselle on kymmenen oppilasta.

Sivistysjohtaja Teija Vuohijoki ehdottaa torstaina kokoontuvalle sivistyslautakunnalle että oikaisuvaatimukset hylätään, koska päätös on tehty ohjeistuksen mukaisesti.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos