BB-Sini taisteli itsensä juristiksi ADHD:sta huolimatta – kutosen käytösnumero ja jälki-istunnot ovat vaihtuneet oikeussaliin ja uhrien puolustamiseen: ”Rikollisten paapominen lopetettava ja raiskaajille ehdottomat tuomiot” - Satakunta - Satakunnan Kansa

BB-Sini taisteli itsensä juristiksi ADHD:sta huolimatta – kutosen käytösnumero ja jälki-istunnot ovat vaihtuneet oikeussaliin ja uhrien puolustamiseen: ”Rikollisten paapominen lopetettava ja raiskaajille ehdottomat tuomiot”

Porilainen asianajaja ja varatuomari Sini Liljeqvist nousi nopeasti julkisuuteen osallistumalla television Big Brother -ohjelmaan. Liljeqvist haluaa karistaa BB-Sinin leiman ja käyttää julkisuutta rikosten uhrien aseman parantamiseen sekä ADHD-tietoisuuden lisäämiseen.

7.10.2020 6:00

Pori

Kolmisen viikkoa sitten porilainen asianajaja ja varatuomari Sini Liljeqvist, 33, tuli ulos television Big Brother -talosta oltuaan vain viikon ohjelmassa mukana. Suorapuheinen ja räväkkä nainen oli ehtinyt jo siinä ajassa aiheuttaa kohua talossa ja talon ulkopuolella niin, että avioliittokin uhkasi mennä katkolle.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: