Outo tilanne päiväkoti Taimitarhan edustalla olikin väärinkäsitys – yrittäjä haki poikaansa väärästä päiväkodista - Satakunta - Satakunnan Kansa

Yrittäjä haki poikaansa epähuomiossa väärästä päiväkodista ja palasi autoonsa, kun huomasi virheensä – Outo tilanne päiväkoti Taimitarhan edustalla oli täysi väärinkäsitys

Päiväkoti Taimitarhan portilla käynyt mies olikin erehtynyt paikasta.

25.8.2019 22:09

Päiväkoti Taimitarhan edustalla sattunut, ison julkisuuden saanut tapaus on osoittautunut väärinkäsitykseksi. Tunnettu kankaanpääläinen yrittäjä kertoo julkisessa Facebook-päivityksessään hakeneensa poikaansa väärästä päiväkodista.

Yrittäjä vahvistaa vielä puhelimitse tapahtumien kulun.

– Poikani oli juuri vaihtanut päiväkotia, ja vaimoni pyysi minua hakemaan pojan sieltä. Autosta noustuani kävelin päiväkotia kohti ja huomasin, että olen väärässä paikassa. Kävelin siis takaisin autoon, yrittäjä kertoo.

Yrittäjä on luonnollisesti harmissaan väärästä tulkinnasta, mutta helpottunut asian selviämisestä.

– Tapahtuman kulkua on esille tulleissa tiedoissa vahvasti liioiteltu, hän lisää.

Tapaus nousi viikonloppuna julkisuuteen uhkaavana tilanteena. Taimitarhan päiväkodin vt. johtaja Salla Karilainen kertoi seikkaperäisesti tapahtumien kulusta ennen kuin väärinkäsitys selvisi.

Karilainen harmitteli jo tuolloin sitä, kuinka joku jakoi asian puutteellisessa muodossa sosiaalisen median kanavia pitkin. Some-myräkkä oli valmis – tuulta saivat alleen monenlaiset huhut päiväkodin edustalla käyneen miehen kansalaisuutta myöten.

Tapahtumaketju on osuva esimerkki siitä, kuinka sosiaalinen media ensin paisuttaa tapauksen suuriin mittasuhteisiin, mutta toisaalta myös auttaa ratkaisemaan tapauksen hyvin nopeasti.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut