Iso poliisioperaatio Luvian Kirkkotiellä - Satakunta - Satakunnan Kansa

Luvian Kirkkotiellä oli sunnuntaina iso poliisioperaatio, paikalla oli ambulanssi ja poliisiautoja jo lauantain ja sunnuntain välisenä yönä

Poliisiautoja Luvian Kirkkotiellä sunnuntaina. Kuvan taustalla näkyvät rakennukset eivät liity poliisioperaatioon.

25.8.2019 16:05 | Päivitetty 25.8.2019 22:02

Luvia

Luvian Kirkkotiellä oli sunnuntaina iso poliisioperaatio. Satakunnan Kansa sai sunnuntaina iltapäivällä useamman uutisvinkin, joiden mukaan käynnissä olisi piiritystilanne. Rikoskomisario Maria Sainio Lounais-Suomen poliisista kuitenkin kiistää, että kyseessä olisi piiritystilanne.

– Ei ole mitään piiritystilannetta, vaan tutkinnallisia asioita, joista ei ainakaan vielä tiedoteta, hän sanoo.

Luvian Kirkkotiellä oli lauantain ja sunnuntain välisenä yönä tehtävä, jossa oli useita poliisiautoja ja ainakin yksi ambulanssi.

Poliisioperaation silminnäkijä Joni Lehtonen arvioi, että paikalla oli sunnuntaina enimmillään parikymmentä poliisia.

– Maijoja oli ainakin kolme ja siviiliautoja ainakin viisi. Poliiseilla oli ihan täysvarustus päällä.

Hieman ennen kello 18:aa suurin osa poliiseista oli poistunut paikalta, mutta siellä oli vielä ainakin yksi poliisiauto.

Lehtosen mukaan poliisit veivät operaatiossa muutaman ihmisen poliisiautoon. Hän huomasi yhden poliisin kädessä murtoraudan ja toisella oli iso musta suojakilpi.

Poliiseilla oli Joni Lehtosen mukaan täysi varustus päällä.

Satakunnan Kansa sai haltuunsa paikalta lauantain ja sunnuntain välisenä yönä otetun kuvan, jossa näkyy useita poliisiautoja, poliisimoottoripyörä ja ambulanssi.

Rikoskomisario Maria Sainio ei kommentoi asiaa. Hänen mukaansa tutkinnanjohtaja kommentoi sitä maanantaina, jos näkee sen tarpeelliseksi.

Muokattu 25.8. kello 21.55: Poistettu maininta kiinteistöstä, johon operaatio kohdistui. Satakunnan Kansa sai eri lähteistä ristiriitaista tietoa siitä, mikä rakennus oli kyseessä.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut