Ida Uotila menee museokortti-seikkailulla Harjavaltaan: Emil Cedercreutzin museo, veistostaide ja Japonism Today -näyttelyt odottavat - Satakunta - Satakunnan Kansa

Museokortti-seikkailija poikkeaa kiertueellaan Harjavaltaan, jossa odottaa Emil Cedercreutzin museo

Harjavalta on museoseikkailun toinen kohde.

Tuusulalainen Ida Uotila asuu Kellokoskella.

22.6.2019 12:09 | Päivitetty 22.6.2019 12:14

28-vuotias Ida Uotila on valinnut yhdeksi museokierroksen kohteista Harjavallan, jossa odottaa Emil Cedercreutzin museo veistostaiteineen ja Japonism Today -näyttelyineen.

Uotila on valittu toteuttamaan museokortin kustantama museoseikkailu. 28-vuotias taide- valokuva- ja videoalan yrittäjä lähtee kiertämään suomalaisia museoita, kun koko Suomi seuraa menoa sosiaalisesta mediasta.

Harjavalta on museoseikkailun toinen kohde. Seikkailu alkaa Helsingistä HAM Helsingin taidemuseon Ellen Thesleff -näyttelystä. Helsingin jälkeen matka jatkuu Harjavaltaan, ja Harjavallasta Vaasaan. Vaasassa Uotila käy Kuntsin modernin taiteen museossa. Sen jälkeen matka jatkuu Tampereelle, jossa Uotila vierailee kolmessa museossa: Mediamuseo Rupriikissa, Museo Milavidassa sekä Emil Aaltosen museossa.

– Lähden matkalle yksin reppuni, luonnoslehtiöni ja kamerani kanssa ja haluan kannustaa muitakin lähtemään rohkeasti seikkailuihin yksin, sillä se on hurjan hauskaa, kertoo seikkailua innoissaan odottava Ida Uotila.

Matkaa seurataan sosiaalisesta mediasta viikolla 26, eli 24.6.–30.6..

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: