Tapon yrityksestä Musassa epäilty kiinni – poliisi juoksi epäillyn kiinni Tikkulassa - Satakunta - Satakunnan Kansa

Tapon yrityksestä Musassa epäilty kiinni – poliisi juoksi epäillyn kiinni Tikkulassa

Poliisipartiot etsivät epäiltyä torstaiaamuna useita tunteja Länsi-Porissa.

22.11.2019 10:15 | Päivitetty 22.11.2019 10:33

Pori

Porin Musassa torstaina paljastuneesta vakavasta väkivaltarikoksesta epäilty mies on saatu kiinni. Tapon yrityksestä epäilty 25–30-vuotias mies otettiin kiinni Tikkulan ABC:n pihamaalta.

Rikosylikomisario Toni Sjöblom Lounais-Suomen poliisista Porista kertoo, että kiinniotto tapahtui torstai-iltana. Epäilty ei antautunut suosiolla.

– Poliisi otti hänet kiinni pienen juoksukilpailun jälkeen. Sivullisille ei kiinniotosta aiheutunut vaaraa, Sjöblom sanoo.

Vakava väkivallanteko tapahtui yksityisellä alueella Musassa torstaina aamuyöstä. Väkivallanteko aiheutti Länsi-Porissa varsin näkyvän poliisioperaation, kun lukuisat poliisipartiot etsivät epäiltyä useita tunteja aamuyöstä ja aamulla.

Epäillyn onnistui välttää kiinniottoa aina torstai-iltaan asti. Ylikomisario Sjöblom ei kerro julkisuuteen sitä, johtiko kiinniottoon yleisövihje vai saiko poliisi muuta kautta tietää epäillyn liikkeistä.

Rikosylikomisario Sjöblom kertoo, että poliisitutkinta on vasta aivan alkuvaiheissa, eikä vielä perjantaina aamukymmeneltä ollut päätetty siitä, aikooko poliisi vaatia epäiltyä vangittavaksi.

Poliisi ei toistaiseksi ole kertonut epäillyn tapon yrityksen tekotavasta. Myöskään epäillyn mahdollisesta aiemmasta rikostaustasta ei ole tietoa.

Sen sijaan väkivaltarikoksen uhrin tilasta poliisilla on uutta tietoa. Ylikomisario Sjöblomin mukaan uhrilla ei ole hengenvaaraa.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos