Poliisioperaatio Ulvilassa: Auto tuhoutui yöllä Kirkkotiellä - Satakunta - Satakunnan Kansa

Poliisi selvitti miesvoimin auton tuhoutumista Ulvilassa – SK:n tieto: operaation taustalla ehkä Cannonball-yhteys

Useita poliiseja osallistui operaatioon Ulvilassa Kirkkotiellä.

21.8.2019 13:59 | Päivitetty 21.8.2019 14:43

Ulvila

Poliisilla on parhaillaan Ulvilassa menossa operaatio, jossa on mukana useita poliisipartioita. Paikalla on myös poliisin teknistä tutkintaa.

Operaatio sijoittuu Kirkkotiellä, aivan kirkon läheisyydessä sijaitsevaan vanhaan omakotitaloon. Satakunnan Kansan tavoittaman silminnäkijän mukaan paikalla on runsaasti poliiseja.

Lounais-Suomen poliisi kertoo saaneensa keskiviikkona aamulla ilmoituksen edellisenä yönä Ulvilan Kirkkotiellä tapahtuneesta auton tuhoutumisesta.

Satakunnan Kansan tieto on, että talossa asuu tai on ainakin asunut mies, joka vastikään heinäkuussa tuomittiin Vaasan hovioikeudessa yli 2 vuoden ehdottomaan vankeuteen törkeästä huumausainerikoksesta. Tuomio liittyi moottoripyöräjengi Cannonball MC:n Ulvilassa harjoittamaan erittäin laajaan huumausainekauppaan.

Poliisi ei niukkasanaisessa tiedotteessaan lähemmin kerro tapahtuneesta, mutta virkavallan runsas läsnäolo tapahtumapaikalla kertoo siitä, ettei tavallisesta autopalosta ole nyt kysymys.

Tämänhetkisten tietojen mukaan kukaan ei ole loukkaantunut tapahtuman yhteydessä. Poliisi tutkii asiaa, eikä tiedota tässä vaiheessa asiasta enempää.

Uutiseen ja otsikkoon päivitetty uusia tietoja.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut