poliisioperaatio Ulvilassa: cannonball tilat ratsia - Satakunta - Satakunnan Kansa

Cannonballin tiloja ratsattiin Ulvilassa – torstaina aamulla poliisien käynnistä ei näkynyt kerhotilojen ympäristössä merkkiään

Poliisi pidätti yhden miehen Cannonballin tiloista Ulvilassa lauantaina. Kuva poliisin ratsiasta moottoripyöräjengin tukikohtaan viime elokuussa.

21.8.2019 20:54 | Päivitetty 22.8.2019 7:41

Ulvila

Keskiviikkoiltana alkanut poliisin ratsia Cannonballin Ulvilan tiloihin vaikuttaa päättyneen. Torstaina aamulla hieman ennen kello seitsemää kerhotilojen ympäristössä ei näkynyt poliisin nauhoja tai mitään muutakaan merkkiä poliisien tuoreesta vierailusta. Kerhotilojen pihaan oli pysäköitynä kaksi henkilöautoa.

Cannonballin kerhotilojen ympäristössä oli rauhallista torstaina aamulla hieman ennen seitsemää. Kerhotilojen pihaan oli pysäköitynä kaksi henkilöautoa.

Silminnäkijä havaitsi ratsian keskiviikkona kello kahdeksan jälkeen illalla. Paikalla oli hänen mukaansa kaksi poliisin panssariautoa sekä muita poliisiautoja. Poliisin tilannekeskus vahvisti Satakunnan Kansalle, että ratsia oli käynnissä.

Poliisiratsiassa oli mukana myös poliisikoira.

Poliisilla oli keskiviikkona Ulvilassa kaksi poliisioperaatiota.

Poliisilla oli operaatio Ulvilassa myös aiemmin keskiviikkona. Silloin mukana oli useita poliisipartioita ja poliisin teknistä tutkintaa.

Lue tästä keskiviikon aiemmasta poliisioperaatiosta: Poliisi selvitti miesvoimin auton tuhoutumista Ulvilassa – SK:n tieto: operaation taustalla ehkä Cannonball-yhteys

Operaatiossa oli mukana panssaroituja poliisiautoja.

Poliisi ei kommentoinut, olivatko operaatiot yhteydessä toisiinsa. Poliisi ei myöskään tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos