Satakirjastot otti uuden suoratoistopalvelun testikäyttöön - Satakunta - Satakunnan Kansa

Satakirjastot otti uuden suoratoistopalvelun testikäyttöön – Kirjastokortilla voi katsella ilmaiseksi niin draamaa kuin dokumentteja

Kuvakaappaus Kirjastokino-palvelun etusivulta.

7.10.2019 10:39

Satakirjastot aloitti Kirjastokino-suoratoistopalvelun puolen vuoden mittaisen testikäytön maanantaina 7. lokakuuta.

Kirjastokino on uusi valtakunnallinen suoratoistopalvelu, josta löytyy kaikenikäikäisille tarkoitettuja elokuvia ja tv-sarjoja maksutta. Palvelusta löytyy esimerkiksi kotimaisia elokuvia ja klassikoita, ruotsinkielisiä ohjelmia, harrastevideoita ja dokumentteja. Katsottavaa löytyy myös lapsille.

Kirjastokinon testivaiheessa on mukana maanlaajuisesti yli 50 kirjastoa. Nyt Kirjastokinosta löytyy reilut 500 elokuvaa ja tuotevalikoimaa laajennetaan koko ajan. Osa sisällöstä on palvelussa pysyvästi ja osa vaihtuu jatkossa neljä kertaa vuodessa.

Palvelu on testikäytössä Satakirjastoilla ensi vuoden maaliskuun loppuun saakka. Siitä voi antaa palautetta osoitteeseen palaute.satakirjastot@pori.fi.

Järjestelmä tunnistaa palveluun kirjautuneen henkilön iän, joten aineistojen ikärajoista ei tarvitse huolehtia. Palveluun kirjaudutaan kirjastokortin tunnuksella ja 4-numeroisella tunnusluvulla. Kirjastokino toimii tietokoneilla, tableteilla ja puhelimilla.

Pääset Kirjastokinoon tästä linkistä.

Kirjastokinon käyttö on helppoa. Palvelu avautuu osoitteessa www.kirjastokino.fi. Siihen kirjaudutaan kirjastokortin tunnuksella ja 4-numeroisella tunnusluvulla eli pin-koodilla.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Lue myös: