Gladiaattorien Soturi on porilaistaustainen Luukas Lindeman - Satakunta - Satakunnan Kansa

Gladiaattorien Soturi on porilaistaustainen Luukas Lindeman: ”Haluan näyttää lapsille, että myös haastavista oloista voi ponnistaa pitkälle”

Porilaistaustainen Luukas Lindeman pääsee toteuttamaan myös lapsuuden unelmaansa yhtenä TV-sarjan gladiaattoreista.

19.3.2019 20:20

Huhtikuussa ruutuihin palaavassa MTV:n Gladiaattorit-sarjassa nähdään jälleen porilaisväriä, sillä ohjelmassa Soturi-nimeä kantava Luukas Lindeman, 35, on viettänyt suurimman osan elämästään karhukaupungissa.

– Kyllä se porilainen sisu siellä pohjalla on, nyt muutaman vuoden Helsingissä asunut Lindeman avaa Soturi-gladiaattorin olemusta.

Hän ei miettinyt kahta kertaa, kun ohjelmaan pyydettiin mukaan.

– Olen nuoresta asti fanittanut sarjaa. Katsoin innokkaasti jo alkuperäistä Gladiaattorit-ohjelmaa 1990-luvulla. Tämä on siis myös eräänlainen lapsuuden unelmien täyttymys, Lindeman hymyilee.

– Kun itsellä on ollut haastavat lähtökohdat, tuntuu erityisen takia hienolta, että olen päässyt näin pitkälle eteenpäin, hän sanoo.

Lindeman työskentelee lastensuojelussa ja haluaa antaa ohjelmaan osallistumisellaan ennen muuta vakuuttavan esimerkin lapsille.

– Ei kannata luovuttaa, vaikka miten huonosti menisi, vaan jatkaa vain kaikesta huolimatta. Kaikki on mahdollista, myös vähemmistölle, Lindeman kannustaa.

Lindemanilla on myös oma yritys, jonka nimiin hän tekee fitness-valmennuksia, ja mallin töitäkin kuuluu kuvioon.

13 gladiaattoria ja urheilulliset kilpailijat ottavat mittaa toisistaan TV:ssä 21. huhtikuuta alkaen.

Osion uusimmat

Luitko jo nämä?

Mainos

Tuoreimmat tähtijutut